FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Fotbalist din play-off-ul Ligii 1 depistat pozitiv cu COVID-19 la ultimul test: „A fost declanșată ancheta epidemiologică”

Botoșani urmează să întâlnească FCSB în etapa următoare din Liga 1
Botoșani urmează să întâlnească FCSB în etapa următoare din Liga 1

Articol de , - Publicat marti, 30 iunie 2020 12:01 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 13:30

Testul 3 al lui Jonathan Rodriguez (30 de ani, mijlocaș central), pozitiv, a declanșat ancheta epidemiologică la FC Botoșani. Căpitanul moldovenilor se afla în izolare și nu a intrat în contact cu echipa.

Argentinienii Jonathan Rodriguez și Juan Bautista Cascini s-au întors în țară pe 18 iunie, iar primul a fost depistat cu COVID-19, a anunțat azi ziarul local Monitorul de Botoșani. 

„Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situații. A fost declanșată o anchetă epidemiologică”, a declarat Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani, pentru sursa citată. 

FC Botoșani a confirmat până la urmă informația: Rodriguez, pozitiv cu COVID-19

Informația celor de la Monitorul de Botoșani fusese inițial infirmată în parte de președintele lui FC Botoșani, Cătălin Anton. Acesta precizase pentru GSP.ro că testul doi al lui Rodriguez ieșise neconcludent, nu pozitiv. Totuși, la câteva minute distanță, moldovenii au confirmat că la al treilea test argentianul a fost depistat pozitiv. 

FC Botoșani s-a aflat în imposibilitatea de a-i readuce în țară pe Rodriguez și Cascini până pe 18 iunie. Cei doi au luat decizia de a pleca acasă atunci când s-a hotărât suspendarea Ligii 1. La întoarcere, au intrat în izolare.

Fotbalist din play-off-ul Ligii 1 depistat pozitiv cu COVID-19 la ultimul test: „A fost declanșată ancheta epidemiologică”

Jonathan Rodriguez 

Medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost și el depistat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu 3 săptămâni. Ulterior, acesta a fost testat negativ și a părăsit clinica în care se afla.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce Gigi Becali a afirmat că antrenorul s-a autopropus în locul lui Vintilă

Liga 1 are clasă: Elvir & Marko, printre Mbappe, Ronaldo și Messi!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  30 Iunie 2020, 13:51

La Dinamo a fost infectat magazionerul iar echipa a trebuit sa stea pe tusa aproape 2 saptamani fara antrenamente + anularea a doua meciuri care ar fi fost foarte castigabile. Pe prima pagina erau articole care urlau ca echipa sa fie retrogradata si sa piarda toate meciurile cu 3-0. In acelasi timp, botosani a stat doar un meci si a jucat bine mersi + antrenamente cu tot cu coronavirus.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  30 Iunie 2020, 13:29

asta este ,,lucratura ,, infractorilor dovediti , le tataie parciul ca pierd locul 6 ...cat despre noul sezon ciobanul infractor dovedit , ne spunea aseara ca la anul vinde tot si joaca cu berbecutii neprihaniti educati la scoala preacuviosului breeee ...d .

gicab
gicab  •  30 Iunie 2020, 13:27

Sa fie retrogradata echipa care nu a respectat protocoalele

Vezi toate comentariile (3)
Comentează