FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dennis Man ar fi putut părăsi FCSB pentru o sumă record, dar Gigi Becali a spus „pas”: „A considerat că nu este momentul”

Dennis Man, FCSB
Dennis Man, FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 10:49 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 12:40

Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv de la FCSB, l-a elogiat pe Dennis Man (22), fotbalist care trece printr-o perioadă excelentă.

Extrema roș-albaștrilor a înscris de nu mai puțin de 7 ori în ultimele 3 partide disputate, fiind crucial în jocul echipei, iar acest lucru i-a adus laude din partea lui MM. Oficialul de la FCSB a declarat că Man ar fi putut părăsi FCSB pentru o sumă record de transfer a Ligii 1, însă a dezvăluit că finanțatorul Gigi Becali a spus „pas” ofertelor venite pe numele lui Dennis, lucru de bun augur pentru tânărul fotbalist arădean.

„Dennis s-a maturizat mult. Nu a plecat deşi au fost oferte şi au fost oferte concrete, se bătea recordul din punct de vedere al sumei încasate de un club de fotbal din România, dar Gigi a considerat că nu este momentul să plece. Cred că şi pentru Denis, la noi deja s-a verificat, este un câştig pentru că va pleca, atunci când va pleca, mai bine pregătit. Şi fizic, şi mental. Îi stătea foarte bine ieri cu banderola, cel puţin aşa am văzut eu”, a spus Mihai Stoica, conform Telekom Sport.

Dennis Man, dorit de echipe importante

Dennis Man a atras interesul unor echipe importante în ultimii ani. Fotbalistul a evoluat enorm în ultimele sezoane, devenind o piesă de bază în anturajul echipei, lucru care l-a propulsat pe radarul unor formații precum Norwich City, Feyenoord sau ȚSKA Moscova.

Rușii au oferit 12 milioane de euro pentru Man și Coman la pachet, Feyenoord părea dispusă să plătească maximum 7 milioane de euro, în timp ce Norwich nu a dorit să scoată din vistierie mai mult de 5 milioane de euro. Sume considerate mult prea mici de către Gigi Becali, care a rămas tot timpul consecvent în privința sumei așteptate în schimbul lui Man: 15 milioane de euro.

9.7 milioane de euroreprezintă cea mai mare sumă pentru care un fotbalist a părăsit Liga 1. Protagonistul transferului este Nicolae Stanciu, care a plecat de la FCSB la Anderlecht

40 de goluri și 25 pase decisivea strâns Man la FCSB, în 132 de meciuri

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB a trimis către UEFA lista de jucători cu care atacă calificarea în playoff-ul Europa League! 5 portari și doar 9 fotbaliști de câmp valizi!

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Pariorii o scot pe FCSB din Europa! Cotă uriașă la calificare pentru echipa lui Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
zorrozabal
zorrozabal  •  23 Septembrie 2020, 20:32

In vis!

116538290032900
Alice Popa  •  23 Septembrie 2020, 18:33

Oferte excelente! DACA AR FI REALE!!!

1508025409243015
Florin Toth  •  23 Septembrie 2020, 17:23

momentan clona fc fcfcfcfcsb berceni sa nu a jucat cu nimeni !!! topola, arges, voluntari, alaskert samd

Vezi toate comentariile (27)
Comentează