FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Lorand Fulop s-a înțeles cu Academia Puskas: toate detaliile mutării » Liviu Ciobotariu confirmă transferul

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2019 20:27

FC Botoșani a ajuns la un acord cu Academia Puskas pentru transferul mijlocașului Lorand Fulop (21 de ani). 

Fulop, cel mai prolific jucător al moldovenilor în acest sezon, cu 8 goluri, va fi cedat în schimbul sumei de 400.000 de euro. Mijlocașul avea o înțelegere valabilă încă doi ani cu FC Botoșani. 

Fulop va merge la Budapesta pentru a semna contractul și a efectua vizita medicală mâine sau după meciul din etapa următoare al Botoșaniului. Valeriu Iftime îl va lăsa să plece în funcție de rezultatul din meciul de astăzi, cu Călărași, și în funcție de situația echipei în clasament, conform Fanatik.ro.

7este locul pe care Academia Puskas îl ocupă în prima ligă a Ungariei

Ciobotariu confirmă

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Botoșani, a confirmat transferul: „Așa este. Știam. Am vorbit cu domnul Iftime. Mi-am dat acordul pentru transferul lui. Probabil va pleca însă după meciul din etapa următoare. Mihai Roman este suspendat și avem nevoie de el”.

Pas spre naționala Ungariei?

Lorand Fulop este subiectul unei dispute între Ungaria și România. Transferul la Academia Puskas ar putea însemna un pas uriaș spre loturile naționale ale vecinilor din Vest.

450.000 de euroeste cota lui Lorand Fulop conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Diego Fabbrini poate deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria lui FC Botoșani: „I-am propus dublarea salariului!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
tinn
tinn  •  14 Mai 2019, 23:54
Postat de reteleanu pe 14 Mai 2019, 20:38

daca e s-o luam "vreodata", au avut una dintre cele mai bune echipe nationale ale tuturor timpurilor :) insa la nivel de echipe de club, nici macar alea din anii '50 nu se pot compara cu ce-a facut steaua in anii '80 (si chiar si dinamo si craiova). la ora asta cred ca sunt sub noi (cu tot sezonul trecut al lui mol vidi). sunt echipe de mana a treia, indiferent cat de tare e sustinut politic fotbalul la ei. nu ca la noi. in afara de un stadion - craiova - pe care oricum o echipa ca aia il merita, si de sibiu, unde i-au facut echipa peste noapte lui iohannis (dar de care un oras ca sibiul avea nevoie), politicul de la noi nu sprijina nimic.

ia explica si mie cum i-au facut echipa lui Johannis peste noapte. 3 ani jumate sunt peste noapte? a fost invitata direct in l2 sau l1? dekilin ca Johannis, pe cand era primar, a retras sprijinul financiar pentru Vointa. daca-i trebuia echipa, n-o tinea pe aia?

adicn
adicn  •  14 Mai 2019, 21:28
Postat de blatistu49 pe 14 Mai 2019, 19:38

nu cred au echipe cu bugete de 25 ..30 mil euro au avut echipa in grupe pe Mol vidi noi???

Ce *** ai fumat? În afară de Videoton(mol vidi) , nu au nicio echipă de Doamne ajută. Nici măcar ăia nu ai buget 30 mil €.. Desigur, dacă vor continua investițiile, iar noi nu vom investi cu cap, în 10-15 ani, ne vor depăși. Anul trecut o avut echipă în grupele unei competitii europene, după foarte mulți ani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prolificul
prolificul  •  14 Mai 2019, 20:44
Postat de gazistu pe 14 Mai 2019, 20:20

Si ce investitii mari se fac??? S-a comparat vreodata ungaria cu noi? Cred totusi ca ungaria mai are de asteptat, pana sa ne ajunga ...dapai sa ne depaseasca....

Usor si cu rabdare...Ungaria este o tara mica insa acolo se fac investitii mari in fotbal comparativ cu noi... im pare rau sa o spun si sincer sunt invidios pe ei dar in maxim 5 ani vor fi mult deasupra noastra..si acest lucru se va vedea in Cupele Europene,vom trai si vom vedea ca am dreptate!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează