FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL CFR Cluj l-a cedat pe Damjan Djokovic la echipa lui Marius Șumudică » Mesajul de adio al clubului

Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj. Destinația? Rizespor
Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj. Destinația? Rizespor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 16:12 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 16:35

Damjan Djokovic e istorie pentru CFR Cluj. Mijlocașul croat de 31 de ani și-a încheiat socotelile cu „feroviarii” și a semnat cu Rizespor, echipa preluată recent de Marius Șumudică.

Dorit de fostul său tehnician de la CFR Cluj, Dan Petrescu, dar și de Marius Șumudică, Damjan Djokovic a ales să plece în cele din urmă la Rizezpor. Clujul va încasa o jumătate de milion de euro. Djokovici constituie o pierdere pentru trupa lui Edi Iordănescu, din moment ce el a fost titular în mod constant și s-a aflat mai mereu printre fotbaliștii cei mai importanți de la CFR. A strâns 117 meciuri și 11 goluri în Liga 1 în tricoul vișiniu.

CFR Cluj și-a luat rămas bun de la Damjan Djokovic

Mulțumim, Damjan Djoković! Clubul CFR 1907 Cluj și formația Çaykur Rizespor din prima ligă turcă au ajuns la o înțelegere privind transferul definitiv al lui Damjan Djoković!

Mijlocașul croat a îmbrăcat pentru prima oară tricoul vișiniu în sezonul 2013-14. Cu o vastă experiență la formații din Italia, Franța, Germania sau țara natală, Damjan a revenit în Gruia în septembrie 2017, fiind unul dintre protagoniștii parcursului memorabil din ultimii ani al clubului nostru.

Damjan Djoković pleacă în Turcia după ce a cucerit trei titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018), având totodată evoluții remarcabile în cupele europene pentru echipa noastră.

Mulțumim, Damjan Djoković, pentru munca depusă în tricoul vișiniu și mult succes mai departe în carieră! - Comunicat CFR Cluj 

4 trofeea câștigat Damjan Djokovic la CFR Cluj: trei titluri și o Supercupă a României

Damjan Djokovic: „Cele mai neplăcute momente au fost în ultimele 5 minute de la Sevilla”

Înainte de a pleca în Turcia, Damjan Djokovic a acordat un ultim interviu din postura de jucător al celor de la CFR Cluj. Mijlocașul croat a spus că a ales cea mai bună ofertă și că își va aduce aminte cu drag de momentele frumoase de la Cluj, dar există și un moment neplăcut pe care Djokovic și-ar dori să îl uite.

„Cea mai bună ofertă primită de CFR Cluj a fost de la Rizespor, clubul lui Marius Șumudică, iar dacă semnez, toată lumea o să fie de acord și fericită. Într-o țară nouă e important că antrenorul mă cunoaște și am avut noroc că am avut de ales între două echipe cu tehnicieni care mă știu bine și care m-au vrut. Sper că nu se supără Dan Petrescu.

„Cred că fiecare campionat câștigat a fost un moment de mare bucurie. Când am câștigat meciuri în cupele europene a fost o senzație foarte plăcută, iar probabil cele mai neplăcute momente au fost în ultimele 5 minute de la Sevilla”, a declarat Damjan Djokovic.

VIDEO Amintirile lui Damjan Djokovic la despărțirea de CFR Cluj: „Cele mai neplăcute au fost ultimele 5 minute de la Sevilla”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj. Billel Omrani a semnat! Ce se întâmplă cu atacantul care n-a mai înscris din 2019

Edward Iordănescu are dreptate: CFR Cluj e dezavantajată în lupta cu FCSB și Craiova! Cum poate fi decis duelul la titlu în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează