FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VIITORUL 3-1

Alt rasism la Craiova? Cârțu încearcă să-l scoată pe Bancu: „De Nooijer e un negru frumușel”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 11:17

Sorin Cârțu, președintele lui CS Universitatea Craiova, a vorbit despre acuzațiile de rasism pe care Cătălin Anghel, secundul Viitorul, le-a lansat la adresa lui Nicușor Bancu. Îl apără pe Bancu, dar o comite și el în același registru. 

„Bancu mi-a spus că nu e nimic adevărat. Dați-mi voie să-l cred pe Bancu, nu pe Anghel, care a fost surescitat tot meciul și l-a înjurat și pe arbitru. Sunt atâtea imagini și se poate observa dacă Bancu a zis ceva. Eu nu cred că au fost acele discuții. Era arbitrul de rezervă care putea auzi asta, era și observatorul de joc.  

Văd că i se face un proces lui Bancu. Pentru mine, De Nooijer e un negru frumușel, mie îmi e simpatic. Să facă cine vrea investigație. E foarte important ce s-a scris în raportul de joc al observatorului, apoi sunt și arbitrii”, a declarat Sorin Cârțu la Pro X.

Reacția incredibilă a lui Bancu

Întrebat despre incident, pe Nicușor Bancu l-a pufnit râsul și a negat orice replică rasistă pe care i-ar fi putut spune-o lui Bradley de Nooijer. 

„Nu cred că am spus așa ceva. A fost un clinci acolo, cum este la fotbal. El se luase de Martic, eu am încercat să îi despart. Au fost înjurături, dar nu cred că a fost așa ceva. Totul a plecat de la banca lor de rezerve. A fost pe fond de oboseală, și noi am înjurat, și ei au înjurat. 

Dacă am spus ceva, dacă am greșit... eu nu mai țin minte, poate am spus pe fond de oboseală, dar eu nu cred că am spus. Îmi cer scuze față de ei. Am fost supărat că nu ne-a ieșit jocul”, a comentat Nicușor Bancu. 

Citește și:

CRAIOVA - VIITORUL 3-1 // Nicușor Bancu, acuzat de rasism: „Nu se poate ca un căpitan de echipă să îi spună lui Bradley de Nooijer «cioară împuțită»” + Reacția uluitoare a lui Bancu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
201570630489078
Ionescu Danut  •  02 Octombrie 2019, 09:42

Viitorul nu stie sa piardă si o face intr-un mod urat...Modul asta de atitudine ma dezgustă si ma dezamageste crunt ca vine din partea unui club condus de Hagi si Popescu...jenant.

dansy
dansy  •  01 Octombrie 2019, 15:53

HABAR NU AVETI CE VORBITI VOI CEI DE LA GSP! Lipsa de cultura isi spune cuvantul aproape in fiecare fraza scrisa de acestia asa zisi ziaristi.Va propun d-lor sa contactati academia romana si sa-i intrebati daca folosind cuvintele negru,alb sau galben insemna rasism.Sau daca spui Popescu e un alb frumusel sau un negru frumusel sau un *** frumusel insemna rasism.Jurnalistilor de la GSP le lipseste limba romana si sensurile(mai ales) ale ei.Sa va fie rusine domnilor.!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thebluestlion
thebluestlion  •  01 Octombrie 2019, 15:20

Nu cred o secundă că Bradley ar fi deranjat de așa ceva, e un atlet de culoare și cred că e mândru de asta! Restul e can can

Vezi toate comentariile (10)
Comentează