FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Ioan Hora a spus tot după ce a plecat de la FCSB: „Toți sunt afectați din cauza lui Becali! Asta că Vintilă conduce echipa...”

Articol de , - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 19:53

Ioan Hora (31 de ani) s-a transferat de la FCSB la Gaz Metan Mediaș în această iarnă. În cantonamentul din Spania al ardelenilor, atacantul a prins curaj și a povestit detalii din interior și cum se simte influența lui GIgi Becali în vestiar. 

- Cum te-ai despărțit de Gigi Becali? 
- În condiții normale, amiabil. Agentul meu a vorbit cu el. N-am vorbit personal.  
- Cât ai fost acolo ai simțit că impune jucătorii în echipă sau că antrenorul a decis? 
- Niciodată un antrenor nu va putea face ce vrea la FCSB.  
- Iar jucătorii erau afectați de acest lucru?  
- Cu siguranță! Orice jucător era afectat. Păi tragi o săptămână, două, trei, dar apoi te lași pe o ureche. Orice ai face, nu e ce trebuie.  

VIDEO // Ioan Hora, detalii din interiorul FCSB

Conduce Vintilă echipă la FCSB?

- Ce s-a întâmplat în acest start de campionat de echipa ajunsese ultima? 
- Au fost și mulți accidentați. Nu se putea face o echipă de bază. Erau multe improvizații. După câteva etape au început să tot aducă jucători: Crețu, Salomao, Moutinho. Plus cei care erau accidentați. Ușor am intrat și noi și s-a schimbat.  
- Vintilă conduce echipa sau ...? 
- Asta cu conduce el echipa (se amuză). O conduce el ... (o spune ironic, zâmbind) 

Hora e contrazis de foștii colegi

Fotbaliștii sub contract cu FCSB au declarat public în ultimele zile că nu resimt în vreun fel intervențiile lui Gigi Becali. Aflați în cantonamentul de la Marbella, Dragoș Nedelcu și Lucian Filip au spus că implicarea patronului nu afectează atmosfera de la echipă. Detalii AICI!

VIDEO // Sergiu Buș, colegul lui Hora, nu ar refuza FCSB

Vezi și:

FCSB // Ghinion pentru Ovidiu Popescu! S-a accidentat tocmai când intrase pe lista lui Mirel Rădoi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
persanu
persanu  •  20 Ianuarie 2020, 15:45

Toată lumea știe ca echipa o face Becali sau impune jucători in primul 11 dar asta nu scuză cu nimic faptul ca atunci când ești jucător la fcsb sa nu spui lucrurilor pe nume iar când ești îndepărtat de la echipă să spui adevărul ca o frustrare. Dacă avea coloana vertebrală Hora si orice alt jucător ar trebui sa spună când este la echipă nu după ce fuge de pe front. Dar deh... Toată lumea are pretenții de la *** dar de la jucătorii ăștia cu caracter de doi bani nu. Ba Hora știai ca face echipa si cand ai semnat, de ce ai mai semnat mă ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1226675807453847
Traian Schiopu  •  20 Ianuarie 2020, 10:59

Fotbalistul Ioan Hora vrea să spună că revenirea spectaculoasă a echipei FCSB de pe ultimul loc pe locul 3 (foarte probabil locul 2 după ce se va disputa meciul restant) se datorează lui Gigi Becali și nu antrenorului Vintilă ?

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  20 Ianuarie 2020, 10:36

Caracter la fel ca si valoarea, zero.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close