FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - IAȘI 2-1

VIITORUL - POLI IAȘI 2-1. Mircea Rednic vede o conspirație în Liga 1: „Ori jucăm toți, ori stăm toți!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 19:25

Poli Iași a pierdut în deplasarea de la Viitorul, scor 1-2. Mircea Rednic ia în calcul o conspirație în ceea ce privește cazurile de coronavirus apărute în Liga 1.

„Îmi pare rău pentru că la 1-1 am avut două situații de a marca, am avut un 3 contra 1, ei au înscris două goluri din faze fixe, deci cred că meritam cel puțin un punct. Ne-au dominat în prima repriză, dar cu o construcție previzibilă. Repriza a doua a fost bună, sincer nu speram mai mult după 3 luni de pauză și antrenamente câte 4, câte 8, noi am respectat tot. Nu avem o bază ca Viitorul, FCSB sau CFR. Jucătorii mei merită felicitați. Am jucat cu o echipă care merita să joace în play-off. Nu vorbesc de condiții, de lotul mult mai omogen”, a declarat Rednic la Look Sport. 

Mircea Rednic nu exclude o conspirație

„Sper să nu fie cazul, noi am încercat, facem apel către jucători să se protejez, cu cine iau contact. Ar fi păcat, noi nu ne dorim acest lucru, nici pentru noi, nici pentru celelalte echipe. Nu există fair-play, o echipă stă două săptămâni, noi avem și Cupa, ne vor aștepta 3 meciuri într-o săptămână. Chindia nu a jucat, a avut posibilitatea să se antreneze, să joace un amical. Am fost surprinși, nu credeam că va fi un caz. Am zis și toată lumea a sărit, nu mi se pare corect. Ori jucăm toți, ori stăm toți. Până la ce dată jucăm? Punem echipele să joace din două în două zile? Eu cred că se mai fac și planuri, socoteli”, a comentat Rednic.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIITORUL - POLI IAȘI 2-1 » Regii din subsol: băieții lui Hagi au controlat autoritar duelul cu trupa lui Rednic

VIITORUL - POLI IAȘI 2-1. Cine l-a nemulțumit pe Gică Hagi: „Nu vreau doar o fază sau două pe meci”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
markksson
markksson  •  15 Iunie 2020, 12:04

"Eu cred că se mai fac și planuri, socoteli”. Sigur, bre' Strâmbule, pana nu bagi tu niste strâmbe, nu te simti bine. Trebuie sa gasesti tu niste vinovati, niste "uneltuitori", vreo piaza-rea, orice ...

115486966066476
Edi Girnita  •  15 Iunie 2020, 09:22

Ce vina are Chindia că a stat în etapa asta? Nu degeaba ți se spune Strâmbul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează