FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // NOTE GSP Darius Olaru și Florinel Coman au salvat-o pe FCSB » Cine a fost „repetentul” din echipa lui Vintilă

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 08:54

FCSB s-a impus pe terenul lui FC Voluntari, scor 2-1, și a revenit pe locul 2 în Liga 1, la cinci lungimi de liderul CFR Cluj. Darius Olaru și Florinel Coman au punctat pentru echipa lui Bogdan Vintilă, în ceea ce a reprezentat prima victorie a roș-albaștrilor din 2020.

Într-o partidă în care FCSB a jucat în superioritate numerică mai bine de o repriză, roș-albaștrii au fost la un pas să rateze victoria în prelungiri, când FC Voluntari a irosit o ocazie imensă. 

Aseară, la Voluntari, trei jucători din echipa lui Bogdan Vintilă au ieșit în mod pozitiv în evidență. Darius Olaru și Florinel Coman, primul autor al unui supergol, au înscris pentru FCSB, ambii fiind recompensați cu nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

Aceeași notă a primit-o și Cristi Bălgrădean, goalkeeper-ul FCSB-ului, care și-a salvat echipa în cele câteva momente în care formația lui Mihai Teja s-a apropiat periculos de gol. 

Totuși, inexactitățile din echipa roș-albaștrilor n-au lipsit nici la al doilea meci oficial al anului. Soiledis, înlocuitorul lui Momcilovic, a fost cel mai slab jucător al roș-albaștrilor, acesta primind nota 4 pentru prestația lui ezitantă arătată pe toată durata meciului. 

Iulian Cristea, visător la golul lui Simomovski, și Răzvan Oaidă, fără realizări într-un compartiment median adormit în multe momente din joc, au fost alți jucători care au dezamăgit aseară, ambii primind nota 5.

FC Voluntari, boicotată de defensivă 

Din tabăra gazdelor, Armaș, eliminat în prima repriză, a fost cel mai slab jucător al lui Teja, acesta primind nota 3. Nici Alexandru Pașcanu, fundașul venit de la CFR Cluj, nu a primit notă de trecere, fotbalistul venit de la CFR Cluj încasând un 4. 

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // NOTE GSP Darius Olaru și Florinel Coman au salvat-o pe FCSB » Cine a fost „repetentul” din echipa lui Vintilă
+34 FOTO

Un fan al lui Florinel Coman l-a așteptat pe fotbalist pentru a-i cere tricoul

Citește AICI cronica meciului Voluntari - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
zagna
zagna  •  07 Februarie 2020, 16:01

*** Nu au facut nimic bun, numai mingi pierdute si pase la adversar !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  07 Februarie 2020, 12:11

arbitrul a salvato pe fcsb

dora
dora  •  07 Februarie 2020, 10:12

Achizitiile Voluntariului au cam lasat de dorit. Avea dreptate Hagi cand il tinea pe Eric in tribune. In 2 partide, la Voluntari a jucat doar cateva minute fara sa se remarce.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează