FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

A rămas în „B” » Cu cine a semnat Cristian Balgiu, stelistul care s-a contrat cu Ahmed Bani: „Sperăm să reușească asta și cu noi”

Cristian Balgiu / Sursă foto: Facebook
Cristian Balgiu / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 19:32 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 00:26

Cristian Balgiu (28 de ani) a lăsat-o pe CSA Steaua pentru FC Argeș. Mijlocașul care a evoluat în ultimul an în Ghencea a semnat în cursul zilei de joi un contract cu piteștenii, care-și continuă astfel campania de achiziții pentru revenirea în Liga 1

Preluată de Alexandru Pelici, FC Argeș a reușit un nou transfer joi, al patrulea. Piteștenii au bătut palma cu Cristian Balgiu, fotbalist care a mai trecut, pe lângă Steaua, pe la Concordia Chiajna, CS Afumați, ASA Târgu Mureș, Juventus București, Turris sau Universitatea Cluj. 

„FC Argeș l-a transferat de la Steaua pe Cristian Marian Balgiu. În sezonul trecut a jucat pentru Steaua în Liga a 2-a, reușind să termine pe locul 2. După cum știți, din cauza problemelor juridice, «militarii» nu au putut promova. 

Noul nostru jucător a terminat în ultimele două sezoane pe loc promovabil, atât cu U Cluj, cât și cu Steaua. Sperăm să o facă și cu noi! Bine ai venit, Cristi! Îți dorim cât mai multe victorii în tricoul alb-violet!”, se arată în comunicatul emis de alb-violeți. 

A rămas în „B” » Cu cine a semnat Cristian Balgiu, stelistul care s-a contrat cu Ahmed Bani: „Sperăm să reușească asta și cu noi”
Cristian Balgiu, alături de Răzvan Tunaru, la prezentarea oficială / Sursă foto: argesfc.ro

Cristian Balgiu, ținta unei ieșiri virulente a lui Ahmed Bani

Derby-ul Dinamo - Steaua din luna mai, încheiat 3-0, a produs o dispută încinsă între Ahmed Bani și Cristian Balgiu

În timp ce se afla la interviurile de după meci, Ahmed Bani a fost ținta ironiilor lui Cristian Balgiu, fundașul celor de la CSA: „Degeaba vă bucurați, tot în Liga 2 o să rămâneți”, a strigat acesta în direcția fotbalistului de la Dinamo, echipă între timp promovată pe prima scenă. Jucătorul de 20 de ani al „câinilor” s-a dezlănțuit:

„Tu nu ai ce să vorbești?! Rămâneți toată viața în «B», Balgiule! CSA CLONA! Ei nu că rămân toată viața, rămân și când se desființează. Cum poate să spună despre Dinamo asemenea lucruri? CSA Steaua, O CLONĂ! Pentru mine este o clonă, nu e Steaua. Nu e posibil așa ceva! Cum poate să zică așa ceva?! Ei să-și vadă de ale lor, și așa n-au drept de promovare”.

VIDEO Matchday experience, episodul 8 » Jale în Trivale! Stadionul lui FC Argeș primește cu greu notă de trecere

Citește și alte știri de actualitate: 

OFICIAL Trei transferuri într-o zi la FC Argeș » Alexandru Pelici a început campania pentru promovare

„Nu știu dacă am rezista până în iarnă” » Daniel Oprița reacționează după dezvăluirile Gazetei: „Asta e situația la momentul actual! Nu mi-e ușor”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
Barbanta
Barbanta  •  23 Iunie 2023, 09:48

Nu am auzit de el???????? Nu mă mir☝️ Pe acolo o gramada intră,dar fotbal ...kaka,ei numai prieteni cu fotbalistii.

kordell
kordell  •  22 Iunie 2023, 22:29
Postat de yellowstone_vs pe 22 Iunie 2023, 21:43

Daca ii inversam puntin primele 3 litere, si mai adaugam o litera, iese obiceiul lui ranodoom

Trebuia sa te contrazic , nu e un obicei ci un mod de viata :)))

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  22 Iunie 2023, 21:43

Daca ii inversam puntin primele 3 litere, si mai adaugam o litera, iese obiceiul lui ranodoom

Vezi toate comentariile (3)
Comentează