FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

Incident șocant cu un jucător de la Petrolul Ploiești: atacat și bătut în plină stradă!

Mihai Constantinescu (numărul 95) a fost agresat în plină stradă / Sursă foto: Facebook Petrolul
Mihai Constantinescu (numărul 95) a fost agresat în plină stradă / Sursă foto: Facebook Petrolul

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 17:51 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 21:39

Mihai Constantinescu (18 ani), mijlocaș la Petrolul Ploiești, proaspăt convocat la naționala U21, a fost victima unui incident șocant. Sâmbătă, tânărul fotbalist a fost bătut în plină stradă de un grup de mai mulți indivizi. 

Evenimentul a avut loc pe 20 februarie, în timp ce Mihai Constantinescu se afla în cartierul prahovean 9 mai, alături de colegii Mario Barbu și Cristian Lixandru, ambii la Petrolul.

Tânărul fotbalist al „găzarilor” a fost atacat de mai multe persoane, fiind lovit în figură și în zona arcadei, notează ziare.com. Puștiul de 18 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, unde i-au fost aplicate patru copci.

Tatăl lui Mihai Constantinescu: „L-au luat pe nepregătite, i-au spart arcada”

Gabi Constantinescu, tatăl lui Mihai, a povestit împrejurările incidentului în care a fost implicat fiul său. Potrivit acestuia, unul dintre atacatori i-a spart arcada băiatului său. 

„L-au atacat în spate la Profi, în cartier, 10-12 inși. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel puțin așa zice copilul. Am înțeles că Poliția a reținut doi inși. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn, i-a spart arcada. 

Copilul nu-i cunoaște, nu i-a mai văzut niciodată. Am înțeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puși de cineva. Ceilalți colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit”, a declarat Gabi Constantinescu, tatăl lui Mihai, conform sursei citate. 

10 ani de la incidentul șocant cu George Galamaz, petrecut tot la Ploiești

Evenimentul aduce aminte de un alt incident de tristă amintire, petrecut la meciul dintre Petrolul şi FCSB din 2011, atunci când stelistul George Galamaz a primit un pumn în plină figură de la un fan al ploieştenilor care intrase nestingherit pe gazon.

Incident șocant cu un jucător de la Petrolul Ploiești: atacat și bătut în plină stradă!

Pe 30 octombrie 2011, în incinta Stadionului „Ilie Oană” din municipiul Ploieşti, în timpul meciului oficial Petrolul Ploieşti-Steaua Bucureşti, Dragos Petruţ Enache, care anterior consumase ecstasy - drog de mare risc, a pătruns pe gazon şi l-a lovit cu pumnul, în zona feţei, pe unul dintre jucătorii echipei FCSBa, partea vătămată George Daniel Galamaz suferind leziuni pentru a căror vindecare a necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale. Jucătorul a fost în imposibilitate de a mai continua partida de fotbal, motiv pentru care arbitrul a dispus oprirea meciului şi evacuarea celor 14.000 de spectatori.

VIDEO Andrei Prepeliță comentează gestul inconștient al lui Florinel Coman

Citește și alte știri despre Liga 2: 

FOTO Imaginile degradării pe un stadion din România » Cum a ajuns să arate una dintre arenele-simbol din fotbalul nostru

Planul lui Clotilde Armand pentru Pro Rapid » Ce se va întâmpla cu baza giuleștenilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  26 Februarie 2021, 20:23

Si Catu, Fata si cu Pascupas vor in Europa. Haida-deh! Cu o astfel de dezORDINE?

bubunika
bubunika  •  24 Februarie 2021, 04:14
Postat de mandpv964 pe 23 Februarie 2021, 19:21

Nu mor caii cand vor cainii...

Cainii se duc la matineu!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  24 Februarie 2021, 01:14

*** ploiesteni ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close