FOTBAL  »  AMICALE  »  RAPID - HAPOEL HAIFA 3-3 

RAPID - HAPOEL HAIFA 3-3 // FOTO » S-a aprins Regia! Rapid și-a prezentat lotul într-un amical spectaculos + Daniel Pancu e optimist: „Avem șanse reale să promovăm” » Gabi Tamaș nu a fost la meci

Rapid - Hapoel Haifa +13   FOTO
Rapid - Hapoel Haifa

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 20:08

Rapid și-a prezentat lotul într-un amical spectaculos cu Hapoel Haifa, 3-3, meci la care marele absent a fost Gabi Tamaș, fundașul român ce joacă la formația israeliană.

Rețeta spectacolului la Rapid e simplă: o echipă îmbrăcată în tricourile vișinii, un adversar și mai bine de 1.000 de suporteri inimoși în tribune. Așa a sunat și meciul de prezentare a lotului cu care Daniel Pancu va ataca promovarea în Liga 1. Având în spate galeria, Rapidul reinventat și susținut de la Liga a 4-a de suporteri a dat piept cu Hapoel Haifa, echipa românului Gabi Tamaș, absent nemotivat.

Primire specială 

N-a început meciul până când crainicul din "Regie" n-a chemat în uralele fanilor fiecare jucător care va face parte din lotul pentru sezonul 2019-2020. Multe nume noi, dar, mai important, mulți jucători tineri, de perspectivă ce-ar putea ajuta Rapidul ani buni de acum înainte. În prima repriză israelienii n-au arătat ca o echipă de primă ligă, mai degrabă au făcut o reclamă proastă lui Maccabi, pe care CFR se pregătește să o întâlnească. Când o echipă nou promovată în Liga a 2-a dictează și ritmul, arată și un fotbal bun în fața ta, atunci sigur există mari semne de întrebare.

Rapid - Hapoel Haifa +14 FOTO

2-0 la pauză, 3-3 final 

Drăghiceanu, noul decar din Giulești, a fost primul care a înscris după o acțiune proprie, terminată cu un șut de la marginea careului (19). Izgonit din "Groapă", ajuns la rivala din București, Facundo Mallo a făcut 2-0 peste doar 8 minute, când a trimis cu capul din apropiere. Vizibil dezamăgit, Haim Silvas a schimbat mult după pauză, a dat drumul în teren mai multor jucători de bază, iar efectul a fost rapid. În ceva mai mult de un sfert de oră, Hapoel a marcat de 3 ori, obligând Rapidul să iasă la atac pe final, pentru a nu-i dezamăgi pe fanii ce au suportat pe toată repriza a doua și o ploaie mocănească. Vlada (84) a transformat un penalty și l-a liniștit pe Daniel Pancu, antrenorul care n-a stat un minut pe bancă și a fost preocupat în fiecare secundă să dea indicații elevilor săi.

Mircea Lucescu în tribune 

Amicalul Rapid - Hapoel Haifa n-a lipsit din agenda lui Mircea Lucescu. Fostul antrenor din Giulești a luat loc la tribuna 1 și a urmărit meciul de lângă Mircea Geoană, noul secretar general adjunct al NATO, cunoscut fan al Rapidului. "A fost și azi la meci? Îi mulțumim că vine mereu lângă noi. Contează mult pentru băieți să știe că sunt urmăriți de nea Mircea", a comentat Daniel Pancu.

Neînvinși în amicale 

Rapid câștigase toate meciurile amicale disputate în această vară până la cel cu Hapoel Haifa. În Turcia a învins cu 2-1 pe Gazișehir Gaziantep, 3-2 și 2-1 cu Selecționata jucătorilor fără contract din Turcia, 2-0 cu Yeni Malatyaspor, 8-1 cu naţionala de tineret a Turkmenistanului, iar în țară a trecut cu 1-0 de Concordia Chiajna și tot cu 1-0 de Csikszereda.

„Important e că în multe momente ne-am ridicat la nivelul adversarului, un adversar dintr-o ligă mai puternică decât a noastră. Goluri primite ușor, într-adevăr, într-un moment în care am schimbat toată echipa. Am jucat de la egal la egal cu o echipă bună de primă ligă din Israel. Semnele pentru începerea campionatului ar fi bune. Atacăm cu toată echipa, ne apărăm cu toată echipa.

Rezultatele din meciurile astea amicale mă interesează mai puțin. Am înviat și ușor-ușor trebuie să ajungem unde ne este locul. Nu va fi ușor. 100% avem șanse reale de a promova. Nu îmi fac probleme din acest punct de vedere. Impactul cu această ligă a doua va fi dificil, dar e important să fim uniți și vom reuși, sunt convins. Ar fi fost interesant să fie și Tamaș. Îmi vedeam nivelul exact al atacanților mei, pentru că aveam în față un stâlp, un fundaș de mare valoare”

Daniel Pancu, la TV Digi Sport

Rapid - Hapoel 3-3 (Drăghiceanu 19, Mallo 27, Vlada - pen. 85 / Buzaglo 61,  - 77, - 78)

min. 85 GOL! Rapid - Hapoel 3-3 » Arbitrul acordă penalty rapidiștilor, după un henț în careu, iar Vlada transformă fără probleme. 

min. 78 GOL! Rapid - Hapoel 2-3 » Israelienii preiau conducerea, după o nouă greșeală a tânărului portar Achiriloaie.

min. 77 GOL! Rapid - Hapoel 2-2 » Hapoel restabilește egalitatea în Regie, după o greșeală a portarului Achiriloaie. 

min. 61 GOL! Rapid - Hapoel 2-1 » Buzaglo reduce din diferență, după o pasă greșită a tânărului Sefer. 

ECHIPA RAPIDULUI ÎN REPRIZA SECUNDĂ

Achiriloaie - Băjan, Iacob, Jorza, Demici - Dulca, Djuric, Goge - Dodoi, Roskopf, Vlada

min. 27 GOL! Rapid - Hapoel 2-0 » Sefer centrează perfect pentru lovitura de cap a lui Mallo, care majorează diferența în Regie!

min. 19 GOL! Rapid - Hapoel 1-0 » Drăghiceanu deschide scorul, după ce elimină un adversar și șutează din marginea careului.

1.000 de spectatoriau fost prezenți în tribunele din Regie

Rapid: Drăghia - Voicu, Manole, Mallo, Oanea - Lazăr, Jorza - Labeau, Sefer, Hlistei - Drăghiceanu
Antrenor: Daniel Pancu

Hapoel: Boric - Eli, Kapiloto, Ben, Malul - Tapuko, Gai - Vermut, Aeal, Ben Basad - Buzaglo
Antrenor: Haim Silvas

Lotul Rapidului pentru Liga 2

  • Portari: Ștefan Ciuculescu (25 ani), Virgil Drăghia (28 ani), Alexandru Achiriloaie (18 ani)Portari: Ștefan Ciuculescu (25 ani), Virgil Drăghia (28 ani), Alexandru Achiriloaie (18 ani)
  • Fundași: Robert Băjan (23 ani), Alexandru Iacob (30 ani), Bogdan Manole (22 ani), Matei Babaua (18 ani), Adrian Neacșu (18 ani), Alin Demici (19 ani), Facundo Mallo (24 ani), Ionuț Voicu (34 ani)
  • Mijlocași: Alexandru Catrici (17 ani), Antonio Sefer (19 ani), Rareș Lazăr (20 ani), Marian Drăghiceanu (20 ani), Alin Cârstocea (27 ani), Lucian Goge (27 ani), Enrichi Finica (17 ani), Ștefan Pănoiu (18 ani), Sandro Djuric (25 ani), Amir Jorza (20 ani), George Tudoran (23 ani), Cătălin Hlistei (24 ani), Alexandru Dulca (21 ani), Cătălin Oanea (20 ani)
  • Atacanți: Matias Roskopf (21 ani), Brighton Labeau (23 ani), Marian Vlada (31 ani), Gabriel Dodoi 22 ani, Gabriel Toma (18 ani)
  • Antrenor: Daniel Pancu (41 ani)

VEZI ȘI:

Final de cantonament în Turcia » Petrolul, remiză cu azerii de la FK Sumgayit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  23 Iulie 2019, 01:21
Postat de bombon pe 22 Iulie 2019, 21:09

Tamas a urmarit meciul dintr-un cires, de-aia nu l-ati vazut.

Se zvoneste ca a fost la ***.....pardon la " palat " , l-a inventat Jijel la un balmos , si-a dat seama ca fcbeleaua nu are fundas de valoarea lui si il vrea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  22 Iulie 2019, 23:12

Liga 2 va fi ft echilibrata.Hai POLI!Forzza Viola!

liviuemil
liviuemil  •  22 Iulie 2019, 23:06

CAI VERZI PE PERETI !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează