FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI

VIDEO. Suporterii lui ASU Poli, amendați de Jandarmerie la sărbătoarea de 99 de ani de la înființarea clubului » Comunicatul clubului: „Condamnăm lipsa de tact și excesul de zel”

Sursă foto: sspolitehnica.ro
Sursă foto: sspolitehnica.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 09:42 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 10:13

Suporterii celor de la ASU Poli Timișoara au sărbătorit vineri seara 99 de ani de la înființarea clubului, însă manifestarea nu a avut un final fericit.

Câțiva fani ai lui Poli au aprins torțe în Piața Unirii a orașului și au fost opriți rapid de Jandarmerie. Din primele informații, se pare că 12 persoane au fost amendate, în total, cu 6.250 de lei.

VIDEO. Suporterii lui Poli Timișoara au sărbătorit 99 de ani de la înființarea echipei

Inițial, staff-ul condus de Dan Alexa trebuia să asiste pe stadionul „Știința” la un spectacol organizat de fanii echipei. Însă accesul pe stadion a fost blocat, oamenii de ordine motivând că în prealabil „ar fi trebuit depusă o cerere la Primăria Timişoara”.

„Condamnăm ferm pe această cale lipsa de tact și excesul de zel al forțelor de ordine într-o situație ce nu prezintă niciun risc și niciun potențial de escaladare. Atitudine puternic contrastantă cu cea avută în aceeași seară, la un eveniment asemănător”, se arată în comunicatul clubului, care face referire la deplasarea fanilor lui Dinamo la Pitești. 

Suporterii „câinilor” și-au susținut favoriții înaintea partidei cu FC Argeș (1-0) fără să fie deranjați de Jandarmerie.

4.12.2020 poza de Sus Timisoara - 99 ANI pt POLI Timisoara si suporterii care sarbatoresc acest eveniment sunt...

Posted by Zoli Feher on Friday, December 4, 2020

Citește mai multe știri din Liga 2:

GSP l-a sunat pe Viorel Hizo, după vestea revenirii în circuit: „Să nu mă întrebi de Rapid!” :)

Continuă scandalul în Liga 2 » Ciprian Marica, acuzat direct: „Josnicie, lipsă de caracter”! Replica fostului internațional

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  05 Decembrie 2020, 20:22

La multi ani Poli!Forza VIOLA!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  05 Decembrie 2020, 13:03

Aia din Zagreb au dat "foc" orașului și Jandarmeria nu a mai făcut nimic... La noi orice se sancționează... Pffff mentalitate de oameni înapoiați

visiniujohn
visiniujohn  •  05 Decembrie 2020, 11:30

LA MULTI ANI POLI !! FRATI MEREU

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close