FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO FRF, anunț oficial: când aflăm selecționerul » Cele 7 nume de pe listă: a apărut și Reghecampf :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 13:59

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit despre duelul României cu Islanda din barajul Ligii Națiunilor pentru EURO 2020 și despre alegerea viitorului selecționer. 

„La tragere a fost ce ne-am dorit! Singura problemă e că o să jucăm în martie, când temperaturile sunt scăzue. Sper să evoluăm bine. Prima impresie e că Islanda este echipa mai puternică. O recomandă participarea la EURO, totuși, se pare că și ea e în picaj. Nu e sperietoare pentru nimeni acest baraj. Suntem sub impresia ultimelor meciuri, dar dacă ne speriem de echipele pe care le vedem în față e rău de tot”, a declarat Mihai Stoichiță. 

„Până marți poate aflați selecționerul” 

Șeful Comisiei Tehnice a vorbi și despre alegerea noului selecționer, declarând în premieră o dată la care am putea cunoaște noul antrenor.

„Săptămâna asta sigur se va definitiva. O să vorbesc duminică cu președintele ca să vedem ce se va întâmpla, ca să nu mai fie acest suspans. S-ar putea să aflați până marți, când e conferința. E urât să spui că cea mai la îndemână alegere e Rădoi. Mai sunt Hagi, Petrescu, Sumudică, Rednic, Boloni sau Reghecampf. 

Toți sunt pregătiți pentru funcția asta. Nu se pune problema să vină un antrenor doar pentru aceste meciuri de baraj. Antrenorul care vine are curajul de a le disputa. Eu nu cred că vreunul dintre cei pe care i-am enumerat se sperie. Îi cunosc foarte bine. 

O să discut și cu membrii din Comisie, dar și cu președintele Burleanu. Cine se simte în stare sa vină, e binevenit la Federație. Va fi un antrenor cu licență Pro, cu responsabilitate Și curaj.  Are 3 luni de trebuie să își pregatească meciul cu Islanda”, a declarat Mihai Stoichiță la TV Telekom Sport.

Anamaria Prodan: „Reghe merită la națională” 

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan a pus presiune pe FRF și a spus că Laurențiu Reghecampf, soțul ei, merită să antreneze naționala.

Citește și:

Cine e selecționerul capabil să oprească războiul de la națională? Interviu cu Dorinel Munteanu: „Avem o variantă bună, e liber și aduce liniștea!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
undergrant
undergrant  •  23 Noiembrie 2019, 17:58
Postat de romeverest pe 23 Noiembrie 2019, 17:08

A stranutat *** si astia de la federatie l-au pus repede si pe barbat-su pe lista ?? Ce sa caute Reghecampf la nationala ?? A fost dat afara de la Al Hilal, Litex, Al Wahda si acum este pe faras si la Al Wasl !! Este la doua puncte de retrogradare si nevasta-sa urla pe aici pin tara ca sa nu cumva sa ramana somer !!

Nu l-a pus nimeni pe nici-o lista..., e o caterinca de calitate a jurnalistului...

undergrant
undergrant  •  23 Noiembrie 2019, 17:51
Postat de Tiberiu Bogdan pe 23 Noiembrie 2019, 15:17

Mulți dintre voi vă lădați că vă uitați la fotbal de zeci de ani,că vă pricepeți cât de cât,dar atunci cum de n-ați aflat până acum că în fotbalul de azi,al zilelor noastre,nu poti juca la ech cu pretenții,de club sau națională,dacă nu faci ambele faze,un fotbalist trebuie să alerge 12-13 km pe meci,păi voi îi vedeți pe Alibec și Budescu să alerge atât și sa vină tot timpul în viteză în apărare,ei bine NU,credeți cumva că niște antrenori serioși precum Boloni,Petrescu și Rednic acceptă așa ceva?

Nu ma laud ca ma uit la fotbal de multi ani (primul meci vazut de care imi amintesc este finala din '74, de la CM din RFG), si nici nu cred ca opinia mea cantareste ceva, spun doar ca Alibec si Budescu valoreaza fiecare de cateva ori mai mult decat Tatarusanu, Hagi Jr si Coman, luati la un loc... Nici CR7, si nici dusmanosul de la catalani nu se "omoara" cu alergatul...

147259629210475
Valentin Onea  •  23 Noiembrie 2019, 17:21

Daca vreti s-o *** cu prodanca, atunci puneti-l pe Reghe. Asta v-ar mai trebui, n-o sa va spele nici Dimbovita, Oltul si Jiul la un loc !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează