GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROTESTE

Suporterii lui Dinamo și-au anunțat prezența la protestul de la Universitate. George Simion: „Azi ne luăm țara înapoi!”

George Simion și-a anunțat prezența la protestul de la Universitate. Sursă foto: Facebook
George Simion și-a anunțat prezența la protestul de la Universitate. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 17:02 / Actualizat luni, 29 martie 2021 18:21

„Ultras Tei”, una dintre facțiunile dure ale galeriei lui Dinamo, și-a anunțat prezența la protestele anti-restricții care vor avea loc astăzi în București, dar și în mai multe orașe ale țării.

Chiar dacă situația epidemiologică din România e din nou extrem de îngrijorătoare, aproximativ 4.000 de oameni au ieșit în stradă duminică seara, pe teritoriul întregii țări. Aceștia au protestat la adresa ultimelor restricții intrate în vigoare, marea majoritate a protestatarilor sfidând regulile de distanțare impuse de autorități. 

Astăzi, numărul celor care ies în stradă ar putea să crească, noi proteste fiind anunțate în Capitală și în restul țării.

3.825de noi cazuri de coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore pe teritoriul României. Au murit în ultima zi 120 de persoane

Suporterii lui Dinamo au anunțat că vin la proteste

În Piața Universității și-au anunțat prezența și suporterii dinamoviști din gruparea „Ultras Tei”. Acuzați în trecut că au luat parte la diferite mișcări stradale din București, aceștia nu s-au ferit să publice pe Facebook ce intenții au pentru acestă după-amiază:

Suporterii lui Dinamo și-au anunțat prezența la protestul de la Universitate. George Simion: „Azi ne luăm țara înapoi!”

Protestul din București este organizat de nimeni altul decât George Simion, proaspăt ales deputat din partea AUR. „Astăzi la 17:00 cu adevărat ne luăm țara înapoi. În toată România, nu există scuze”, a postat demnitarul pe Facebook.

George Simion, ultrasul ajuns parlamentar

George Simion a fost motorul AUR în campania pentru alegerile parlamentare. Este un activist civic care militează, în principal, pentru unirea României cu Republica Moldova. Liderul AUR are o strânsă legătură cu fenomenul ultras. Este membru cofondator al grupurilor „Honor et Patria” și „Uniți sub Tricolor”, principalele formațiuni ultra care sprijină echipa națională a României. Tot el a pus bazele revistei „Romanian Ultras”.

VIDEO George Simion, amenințări halucinante din partea Jandarmeriei: „Culcat, Simioane, că vin cu Clanul Sportivilor peste tine!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Petr Kellner, patronul ProTV, a murit într-un accident la heliski

5 stadioane noi, săli polivalente și un proiect uluitor pentru atletism. Imagini fabuloase de la Budapesta, capitala care trăiește și respiră sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (30)
tataika
tataika  •  30 Martie 2021, 11:44

Caini vagabonzi!

mda....
mda....  •  30 Martie 2021, 09:27

Asta este comunicatul doar unei facțiuni mi se pare inoportun si chiar periculos ca un zis de tiraj național sa o prezinte ca o pare a întregii galerii.De exemplu eu refuz să particip la un asemenea protest(proetestele din 2011 protestele împotriva legii 4 sau a modificărilor aduse legilor in justitie sunt mai importante)Desi sunt de acord ca masurile luate sunt "pe langa"consider ca nu asta e solutia*** each their own

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Lemmy
Lemmy  •  30 Martie 2021, 08:25
Postat de bogdan1 pe 30 Martie 2021, 01:12

Ma uit cu stupoare la comentarii si un lucru e clar, dinamovistii efectiv nu au creier! Eu zic ca pana sa ,,isi ia tara inapoi'' (refuz sa cred ca tara asta e nulitatilor de genul) poate o sa ne faca un bine ***. E mai plauzibil!

Cine s-a gssit sa vorbeasca despre creier ...un fcsbist hqhahahah

Vezi toate comentariile (30)
Comentează