GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ȘOCANT

VIDEO Bază sportivă din România, frecventată de copii, invadată de șobolani!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 18:38

Pe Facebook a apărut o filmare semnalată de Mediafax, în care se vede cum o bază sportivă din Galați, Stadionul Siderurgistul, este invadată de mai mulți șobolani.

Galați. Stadionul Siderurgistul. 11 nov 2019. Familii de șobolani. Intră pe gazon, se cocoatza pe gard. 😎 e "fascinant". Radulescu Catalin Sonia Baciu Alina Brandabur Salanti

Publicată de Claudiu Buduruta pe Luni, 11 noiembrie 2019

Baza sportivă Siderurgistul include o sală de sport multifuncţională, un stadion de fotbal cu tribune şi mai multe terenuri pentru minifotbal, handbal, volei şi baschet. 

VIDEO Bază sportivă din România, frecventată de copii, invadată de șobolani!


NATURA E DE VINĂ

Conform Hotnews, care citează Mediafax, primăria orașului care a rămas fără echipă în Liga 1 din anul 2015 a dat vina pe temperatura neobișnuită de caldă din perioada aceasta a anului. 

„Este o situație care a apărut cel mai probabil pe fondul temperaturilor neobișnuit de mari pentru această perioadă a anului. Deratizarea se face frecvent. Având în vedere situația apărută, ne-am autosesizat și vom intensifica acțiunile: se va lua gunoiul mai des și se vor folosi substanțele specifice împotriva șobolanilor”
Biroul de presă al Primăriei Galați 

VEZI ȘI:

Criză la Dinamo! Au fost tăiate salariile, mâncarea și benzina 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează