ESPORTS  »  FIFA 20  »  GSP LIVE

Bucharest Gaming Week // VIDEO + FOTO / Dinamo, umilită de Craiova și la FIFA 20! Meciul a fost transmis și comentat în direct la GSP Live

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 09:11

Bucharest Gaming Week, supervenimentul dedicat pasionaților de jocuri video, a atins apogeul în acest weekend la Palatul Parlamentului! În direct la GSP Live, Dinamo și Craiova s-au înfruntat în FIFA20. Duelul a fost comentat de la fața locului de Costin Ștucan, Victor Vrînceanu și Ovvy Pătrașcu, campionul mondial și european de FIFA 2008 și 2012. 

Andi Stoica (Dinamo) a pierdut clar cele două partide, scor 0-3 și 0-5 în fața Craiovei virtuală conduse de Dan Buzărnescu, campion național la FIFA19. 

Înfruntarea de E-sports dintre Dinamo și Craiova a fost comentată și analizată de jurnaliștii GSP Costin Ștucan și Victor Vrînceanu, o premieră pentru presa sportivă din România. Cei doi l-au avut alături pe Ovvy Pătrașcu, care are în palmares un titlu de Campion Mondial, obținut în 2008, și unul de Campion European, câștigat în 2012.

Vezi mai jos primul meci Dinamo - Craiova, 0-3, și analiza făcută de cei jucători

Vezi mai jos al doilea meci Dinamo - Craiova, 0-5

Citește mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro - AICI (link https://www.gsp.ro/esports.html)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
dakesis
dakesis  •  11 Noiembrie 2019, 14:57

ce porcarie de 'sport'! Total nerealist. A spus si specialistul ca nu se poate marca din centrare. Pai, a tunci... eclar care este nivelul de real life la fifa. O prosteala.

raikkonen79
raikkonen79  •  10 Noiembrie 2019, 10:51
Postat de Alexandru Manole pe 09 Noiembrie 2019, 11:28

statul pe canapea cu halba de bere si cu punga de semințe apropie lumea de sportul despre care vorbiti? Eu cred ca trebuie respectat ca oricare alt sport. Fiecare e liber sa iti aleaga hobbiul preferat. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni este doar parerea unui tânăr care joacă fotbal și cand are ocazia se relaxează la un fifa.

Trebuie respectat ca hobby....ca despre sport nu poate fi vorba! Faptul ca te relaxezi din cand in cand la un FIFA este absolut ok. Faptul ca exista milioane de oameni care te privesc facand asta si mai platesc si bilet, e o problema a societatii actuale. In ceea ce priveste digitalizarea relatiilor interumane, popescu222 are perfecta dreptate.

flojo
flojo  •  09 Noiembrie 2019, 20:53
Postat de thanos10 pe 09 Noiembrie 2019, 13:25

dinamo are ***,o demosntreaza peste tot.

Tu ai pr0stia in ADN și zilnic ne-o arăți! Te mai și lauzi cu asta!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează