GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ANTENA 1

Cum arată Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș, care va juca în serialul Adela, de la Antena 1

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 13:14 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:44

Moment important în cariera Alexandrei Dominique Lăcătuș, fiica legendei de la Steaua, care va juca în serialul Adela, de la Antena 1. 

Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela, informeazăLibertatea.ro. Tania este secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media.

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş, conform sursei citate.

+6 FOTO

foto: Instagram @dominiquelacatus

  • Alexandra Dominique Lăcătuș este singura fiică a lui Marius Lăcătuș, cel mai titrat jucător din istoria Stelei. Ea a fost înfiată în 2000, pe când avea 5 ani, a locuit în Spania, alături de părinți, și a absolvit acolo cursurile la Academia de Film din Madrid.

EXCLUSIV Marius Lăcătuș e tranșant: „Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Echipa aia nu trebuie să joace pe Ghencea”

George Ţucudean şi bunicul lui milionar, implicaţi într-o investiţie majoră în Transilvania: „Suntem pregătiţi să facem tranziţia”

GALERIE FOTO Vedeta lui Real Madrid se căsătorește cu femeia pentru care a părăsit-o pe mama primului său copil

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  16 Noiembrie 2020, 16:39

Fascinant ! FIARA NU A PUTUT SA FACA COPII ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează