GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

CORONAVIRUS. Marius Șumudică, necruțător cu românii care au plecat în Germania: „Au venit, au îmbolnăvit medici, acum pleacă înapoi la sparanghel”

Marius Șumudică n-a avut milă de românii care au plecat în Germania
Marius Șumudică n-a avut milă de românii care au plecat în Germania

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 11:22

CORONAVIRUS. Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, i-a atacat fără menajamente pe românii care au plecat zilele trecute în număr mare spre Germania, în plină epidemie de COVID-19.

„Am văzut imaginile, erau incredibile. Unul nici nu știa unde zboară. Nu se poate așa ceva, era luat de acasă și dus să muncească acolo. 

Sunt unele lucruri care ne trag în jos. Noi dăm ordonanțe, sunt fel și fel de ordonanțe prin care bătrânii nu au voie să iasă din case. Acum, oamenii ăia erau trimiși prin autocare la aeroport

Eu n-am nimic cu Diaspora. Frate, unii au dreptate. Au venit și au îmbolnăvit jumătate din țară, la Suceava e nenorocire. Acum plecați din țară bine mersi. Din cei care au plecat din țară, măcar unul are coronavirus. Au venit pe aici, au îmbolnăvit cadre medicale, și acum pleacă înapoi să culeagă sparanghel”, a spus Șumudică, la Pro X.

COVID-19. Dosar penal pe numele miilor de români înghesuiți pe aeroportul din Cluj

Parchetul de pe lângă Judecătoria Municipiului Cluj-Napoca a decis să deschidă un dosar penal în urma imaginilor în care mii de români stau înghesuiți pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj, informează Libertatea.

De asemenea, Consiliul Județean din Cluj îi cere demisia directorului aeroportului, din cauza faptului că acesta nu a anunțat pe nimeni despre zborurile către Germania ale muncitorilor români.

VIDEO. STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Marius Șumudică, declarație-bombă: „Am avut coronavirus! N-aveam gust, n-aveam miros, aveam toate simptomele”

COVID-19. UPDATE // Alba-neagra cu muncitorii români ce trebuiau să plece în Germania! Întorși din drum și urcați în avioane

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
tandd
tandd  •  11 Aprilie 2020, 20:39
Postat de Stefan Babanu pe 11 Aprilie 2020, 19:03

ba potacilor pesedisti, nu stiu ce lucrati asa cu zor, ca nu sunteti platiti 100%! Nu se merita! Asa-i ca va sta in gat diapora? Inghititi-va limba de ciuda! Crapati!

traiesti in lumea ta ,vezi numaii postaci oriunde exista alta parere,asta e ,,calitatea,,oamenilormici si neinsemnati vad conspiratii la tot pasul si orice parere diferita de-a lor nu exista

111016807003709
Stefan Babanu  •  11 Aprilie 2020, 19:05

Baa, Musmudica! Da' si mintea o ai mica?

111016807003709
Stefan Babanu  •  11 Aprilie 2020, 19:03
Postat de tandd pe 11 Aprilie 2020, 18:41

am curaj sa pun pariu ca minim 80% din aia nu pleaca prima oara.nu doar sumudica sta in casa ,,,ca are bani,,,suntem destui care stam in casa si n-avem milioane in banca,ne descurcam cum putem dar respectam legea bai baiatule,tu ai inteles ideea ca asa e legea si esti obligat sa stai in casa?sau maidansporezii aia au alta lege?????

ba potacilor pesedisti, nu stiu ce lucrati asa cu zor, ca nu sunteti platiti 100%! Nu se merita! Asa-i ca va sta in gat diapora? Inghititi-va limba de ciuda! Crapati!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close