INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN - SCHALKE 8-0

FOTO Cum își devorează Bayern Munchen adversarii: moment incredibil petrecut la 7-0 în minutul 72!

Bayern Munchen a făcut spectacol cu Schalke // FOTO: Guliver/GettyImages +11   FOTO
Bayern Munchen a făcut spectacol cu Schalke // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 09:58 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 12:55

Bayern Munchen a demontat-o pe Schalke în debutul noii stagiuni, 8-0, la nicio lună după ce a sărbătorit „tripla”. La 7-0, în minutul 72, Thomas Muller le striga coechipierilor: „Faceți pressing mai departe! În niciun caz n-o lăsăm mai moale!"

Nu a trecut nici măcar o lună de când Bayern a sărbătorit triumful din Ligă, al treilea trofeu al sezonului trecut, și scutură din nou plasele porților adverse. Pe Schalke a „sfârtecat-o" pur și simplu în debutul noii stagiuni, iar concurența e deja alarmată. Mentalitatea acestor jucători, care nu se relaxează nici după 8 titluri consecutive în Bundesliga, este unicat. Și o enigmă până și pentru psihologi.

La 3-0, antrenorul Hans Flick dădea cu sticla de pământ, furios, la fiecare ratare. Dar măcar el este de înțeles. Se află abia la startul celui de-al doilea sezon ca antrenor principal. Și are doar trei trofee în palmares. Doar! Și mai greu de priceput este cum se motivează unul ca Thomas Muller, după 10 titluri, dacă le luăm în calcul și pe cele din 2009 și 2010, și două "triple".

Era minutul 72, Bayern conducea deja cu 7-0, iar el le striga disperat coechipierilor: „Faceți pressing mai departe! În niciun caz n-o lăsăm mai moale!". Într-un asemenea context, nu-i de mirare că până și un puști ca germano-englezul Jamal Musiala, aflat la debut, s-a molipsit imediat și a profitat de prima ocazie care i s-a ivit ca să devină cel mai tânăr marcator din istoria clubului: 17 ani, 6 luni și 23 de zile. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Bayern Munchen - Schlake

+7 FOTO

 A fost un pic cam frig în seara asta. Ne-a prins bine să ne mișcăm. Am ținut mult să nu primim gol și să arătăm de la bun început că suntem pe drumul cel bun și-n acest sezon
- Hansi Flick, antrenor Bayern

 Este uimitor cum echipa a continuat din start seria victoriilor din sezonul trecut. Nici n-ai fi zis că au fost în vacanță. Jos pălăria!
- Oliver Kahn, director sportiv Bayern 

8-0este cel mai mare scor înregistrat într-un meci inaugural al unui sezon în Germania

4 minutea durat până la deschiderea scorului. Cel mai rapid gol într-un meci inaugural. Gnabry a egalat recordul lui Frings (Dortmund), din urmă cu 18 ani

VIDEO Discuție incredibilă între Țiriac și Pique după dezastrul Barcelona - Bayern 2-8: „Băi, Ion, eu sunt primul care spune asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scene incredibile în Germania » Au păstrat distanța socială pe teren, în semn de protest! Cât s-a terminatul meciul

Marius Șumudică face un anunț-șoc din Turcia: „Probabil voi fi dat afară”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  19 Septembrie 2020, 11:51

Astia-s nemtii, iti dau 10 goluri daca le dai spatii, italienii la 1-0 se apara tot restul meciului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează