INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS - REAL MADRID 2-1

BETIS - REAL MADRID 2-1 // VIDEO De la extaz la agonie în doar o săptămână » Real cedează șefia în La Liga

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 23:50

Real Madrid a pierdut pe terenul lui Betis Sevilla, scor 1-2, într-o partidă din runda a 27-a din La Liga. Astfel, echipa lui Zinedine Zidane a pierdut iarăși primul loc în detrimentul Barcelonei. 

Real trece de la extaz la agonie în decurs de doar o săptămână. Duminica trecută, madrilenii o învingeau pe Barcelona în El Clasico (2-0). Acum, au capitulat pe Estadio Benito Villamarín, într-un meci în care Betis a fost în formă maximă. 

Betis a deschis scorul în minutul 40, prin Sidnei, care l-a învins pe Courtois cu un trasor de excepție din interiorul careului. 

Madrilenii au izbutit egalarea chiar înainte de pauză. Karim Benzema a executat perfect un penalty și a reaprins speranțele lui Zinedine Zidane.

Betis i-a dat lovitura de grație Realului în minutul 82. Cristian Tello, fostul jucător al Barcelonei, a scăpat singur cu Courtois și l-a învins fără emoții pe belgian. 

Barcelona, din nou lider în La Liga!

Real Madrid a cedat șefia clasamentului după această etapă. Madrilenii au coborât pe locul secund și sunt la două lungimi în spatele Barcelonei. Vezi aici clasamentul actualizat din Spania!

Vezi și: 

JUVENTUS - INTER 2-0 // Ramsey și Dybala își scot rivala din cursa pentru titlu! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
realcf
realcf  •  10 Martie 2020, 08:25
Postat de Otilia Barbu pe 09 Martie 2020, 11:03

Halal Real! Vor mai iesi oare suporterii madrileni sa comenteze?

Rade harb de oala sparta!

341520613173829
Otilia Barbu  •  09 Martie 2020, 11:03

Halal Real! Vor mai iesi oare suporterii madrileni sa comenteze?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează