INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA - ANGLIA 0-6

BULGARIA - ANGLIA 0-6 // Selecționerul Bulgariei, Krasimir Balakov, aruncă vina în scandalul rasist: „E inacceptabil din partea englezilor”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 15:20

Krasimir Balakov (53 de ani), selecționerul Bulgariei, a surprins la interviul de după meciul cu Anglia (0-6), când a susținut că nu a auzit vreo scandare rasistă din partea conaționalilor. 

Bulgarii i-au luat în vizor pe fundașul Tyrone Mings și atacanții Marcus Rashford și Raheem Sterling, la adresa cărora au avut remarci și scandări raisiste DETALII AICI , dar selecționerul bulgar a încercat să îi scoată vinovați pe fanii englezi.

„Eu nu am auzit scandările la care vă referiți. Am văzut că arbitrul a oprit jocul, dar trebuie să spun că e inacceptabil nu numai din partea fanilor bulgari, cât și a celor englezi, care au fluierat și strigat în timpul imnului Bulgariei. În repriza a doua au folosit cuvinte inacceptabile la adresa fanilor noștri.  

Să fiu sincer, asta nu ni s-a mai întâmplat până acum la meciurile noastre. Dacă se adeverește că au fost scandări rasiste, ne pare foarte rău. Bulgaria muncește foarte mult și nimeni nu vrea să vadă asta”, a spus Krasimir Balakov, după meci.  

BULGARIA - ANGLIA 0-6 // Selecționerul Bulgariei, Krasimir Balakov, aruncă vina în scandalul rasist: „E inacceptabil din partea englezilor”
FOTO: GettyImages // Saluturile naziste ale huliganilor bulgari

VEZI ȘI:

BULGARIA - ANGLIA 0-6 // Reacție dură a lui Raheem Sterling: „Îmi pare rău că Bulgaria e reprezentată de astfel de idioți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
joschilotii
joschilotii  •  15 Octombrie 2019, 20:32
Postat de kamouniyak pe 15 Octombrie 2019, 16:55

Are dreptate. Englezii o sa pateasca asa pe toate stadioanele. Oamenii au dreptul sa spuna ce vor

Nu are dreptate, doar o minte primitiva gandeste asa, la ura nu raspunzi cu ura. Gandeste-te la bulgarii care lucreaza in UK (si nu numai). Doar ce am ajuns de la munca si nu am citit alte stiri, dar o sa vezi ce urmari naspa o sa aiba chestia asta, dar ma rog...daca iti traiesti viata doar in cartierul tau nu te intereseaza :)

kamouniyak
kamouniyak  •  15 Octombrie 2019, 16:55

Are dreptate. Englezii o sa pateasca asa pe toate stadioanele. Oamenii au dreptul sa spuna ce vor

10100233056484972
 •  15 Octombrie 2019, 16:11

nu e deloc jenant. sunt jocuri de"presiune" inaintea unui meci capital pentru mabele formatii. trebuie ignorat tot ce spune vikingul....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează