INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Gică Hagi, entuziasmat de transferul lui Ianis la Rangers: „E clubul ideal” + ce spune despre Steven Gerrard

Ianis Hagi // FOTO: Guliver/GettyImages +17   FOTO
Ianis Hagi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 09:42

După un împrumut de 6 luni, Rangers l-a cumpărat definitiv pe mijlocașul Ianis Hagi (21 de ani) de la Genk, acesta semnând un contract pe 5 ani cu echipa lui Steven Gerrard.

Gică Hagi a acordat un interviu în presa din Scoția și a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi, despre ce înseamnă această mutare pentru mijlocaș și cum se va adapta acesta sub comanda antrenorului Steven Gerrard.

„Rangers este un club foarte mare, cu istorie bogată și cu tradiție în Europa. E o echipă care are o mentalitate de învingători și cu fani fantastici, pe care oricine i-ar dori. Suntem foarte fericiți că Ianis a semnat. Toate aceste aspecte îl vor face să fie mai bun. I-am zis că e clubul ideal pentru el.

În primul rând, Ianis a fost dorit de antrenor. Steven Gerrard a fost un jucător mare, un lider! Este un antrenor care vrea să câștige, are mentalitate de învingător, iar Ianis va învăța multe de la el. Îl va ajuta să progreseze din punct de vedere mental, tehnic și fizic

Ianis, din punct de vedere mentale, este un jucător puternic. Este talentat, iar una dintre marile calități este faptul că îi place presiunea, îl motivează. În plus are tehnică bună, este creativ, are personalitate și lovește bine mingea cu ambele picioare.”, a declarat Gică Hagi pentru heartandhand.co.uk.

FOTO. Cum se practică sport în România în timpul stării de alertă

+13 FOTO

VIDEO Emil Săndoi despre Ianis Hagi: „Nu am văzut asta la niciun jucător din lume”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Miodrag Belodedici, inclus pe lista celor mai subapreciați 10 fotbaliști din istorie » Topul complet

Bănel Nicoliță, amintire genială din Franța: „M-am dus și i-am dat una. Nu s-a mișcat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2133315653607049
Stanislav Gusat  •  03 Iunie 2020, 14:13

Așa zicea și de genk și de Fiorentina cai clubu perfect, dar peste tot ii rezerva pentru ca nui un fotbalist bun doar la tatsu în echipa e titular,nu o sa ajungă nici odata fotbalist celebru

Vezi toate comentariile (1)
Comentează