INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Griezmann, tată pentru a treia oară » Toți copiii săi s-au născut pe 8 aprilie!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 18:35 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 20:11

Erika, soția lui Antoine Griezmann, atacantului francez al Barcelonei, a născut astăzi o fetiță, Alba. Ei mai au doi copii: Mia și Amaro.

Un eveniment rarisim în familia Griezmann. Astăzi, Erika și Antoine (căsătoriți pe 15 iunie 2017) au devenit părinți pentru a treia oară. Și culmea! Toți cei trei copii s-au născut într-o zi de 8 aprilie! 

Prima a fost Mia, în 2016, urmată de băiețelul Amaro, în 2019. Iar acum, încă o fetiță, Alba! Soții Griezmann organizează o singură petrecere pentru toți copiii. Un party uriaș!

Citește și alte știri despre Barcelona:

Clauze incredibile cerute de Mino Raiola pentru transferul lui Haaland la Barcelona » Comisioane de 40 mil. € + cerință specială pentru Leo Messi

David Alaba, între Real Madrid şi FC Barcelona. Ce le-a transmis impresarilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează