INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Los Angeles FC - Los Angeles Galaxy 5-3 // Zlatan Ibrahimovic, aroganță supremă: „Dacă plec de aici, nimeni nu-și va aminti că există MLS”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 17:43

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a fost vizibil dezamăgit după ce Los Angeles Galaxy, echipa sa, a pierdut derby-ul cu LA FC, scor 3-5, și a fost eliminată din play-off-ul MLS.

Dacă rămân aici, va fi bine pentru MLS, deoarece toată lumea va urmări competiția. Dacă voi pleca, nimeni nu-și va aminti că există MLS”, a tunat „Ibra” la sfârșitul jocului.

În ultimul timp, s-a zvonit că Zlatan dorește să revină în Europa. Oricum, contractul cu Galaxy îi expiră la sfârşitul anului şi suedezul n-avea de gând să şi-l mai prelungească.

GEST SCANDALOS LA FINALUL ACELUIAȘI MECI

Ibrahimovic nu şi-a mai putut stăpâni nervii când a fost provocat la ieşirea din teren de un fan advers. I-a răspuns urât şi a făcut un insistent gest obscen, atingându-şi organele genitale. Incidentul a fost surprins de camere.

54 de goluriîn 59 de meciuri a reuşit Ibrahimovici în MLS pentru LA Galaxy. 31 de reuşite în 31 de partide jucate ca integralist din acest sezon. N-a cucerit însă niciun trofeu în SUA

VEZI ȘI:

AS Roma - Mönchengladbach 1-1 » Scandal cu VAR, penalty halucinant: „E inacceptabil!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
realcf
realcf  •  26 Octombrie 2019, 08:42

Asta incepe sa o ia razna....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează