INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, provocat de antrenorul lui Șahtior, după Supercupa câștigată cu Dinamo Kiev: „Rezultat nedrept” » Replica românului

„Il Luce” a cucerit primul trofeu la nici o lună de la semnarea contractului. +4   FOTO
„Il Luce” a cucerit primul trofeu la nici o lună de la semnarea contractului.

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 23:51 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 00:19

Dinamo Kiev, formația lui Mircea Lucescu, a câștigat Supercupa Ucrainei, după o finală cu Șahtior, scor 3-1. „Il Luce” a cucerit primul trofeu la nici o lună de la semnarea contractului. 

Mircea Lucescu i-a răspuns lui Luis Castro, antrenor lui Șahtior, care a declarat că rezultatul e o mare nedreptate, și a explicat cum a gândit meciul cu Șahtior: „Echipa tehnică a întâlnit echipa organizată, iar cea din urmă a învins. Meciul a fost bun, în ciuda vremii potrivnice (n.r - a plouat torențial). Ne-au lipsit câțiva oameni de bază, însă cei care i-au înlocuit au făcut un joc de echipă, s-au sacrificat și am reușit să cucerim trofeul".

Mircea Lucescu: „Finala se câștigă, nu se joacă"

Întrebat la conferința de presă cât de important a fost aceast succes contra fostei echipe, Il Luce a declarat: „Finala nu se joacă, finala se câștigă. Dacă nu învingi, atunci e foarte trist. Băieții s-au pregătit bine, am analizat Șahtiorul în detaliu și am reușit să le neutralizăm toate punctele forte. Le urez însă noroc în Ligă, pentru că tuturor ne trebuie în cupele europene. Și noi ne pregătim pentru Ligă și sper să mai recuperăm din accidentați".

Șahtior se simte nedreptățită

„Adversarul practic nu a vrut să atace. A avut trei ocazii - trei goluri. Într-adevăr, nu am reușit să ne construim multe ocazii. Trebuie să acceptăm această nedreptate, un rezultat care nu a corespuns jocului. 

Nu am jucat și nu voi juca niciodată împotriva unui antrenor. Echipa mea joacă împotriva unei echipe. Domnul Lucescu e un personaj extrem de respectat în Ucraina, pentru ce a făcut la Șahtior. A fost o plăcere să îl cunosc”
- Luis Castro, antrenor Șahtior

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Șoc în Spania: Leo Messi a înștiințat oficial că vrea să plece de la Barcelona! A cerut să fie activată clauza specială

OFICIAL Decizie surprinzătoare la Inter! Specialiștii, contraziși: cine va antrena echipa în sezonul următor

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (37)
ray51
ray51  •  30 August 2020, 08:20
Postat de emil1986 pe 26 August 2020, 10:25

Repet, un trofeu de 2 lei si 15 bani, care nu intereseaza pe nimeni. Poate doar pe pupin .... sefului cooperativei dinainte de '89. Competitiile adevarate sunt campionatul Ucrainei, cupele europene, eventual cupa Ucrainei.

De ce esti atat de suparat, de incarcat, de ranchiunos, de 'otravit'...?

iung811
iung811  •  26 August 2020, 16:44
Postat de emil1986 pe 26 August 2020, 10:25

Repet, un trofeu de 2 lei si 15 bani, care nu intereseaza pe nimeni. Poate doar pe pupin .... sefului cooperativei dinainte de '89. Competitiile adevarate sunt campionatul Ucrainei, cupele europene, eventual cupa Ucrainei.

milica86, creierul tau nu valorează 0 lei si 0 bani, tu dai mereu pe minus. Esti masochist, iti place sa fii bătaia noastră de joc. Continuă, fa-te de râs.

geogeo
geogeo  •  26 August 2020, 10:28
Postat de Alice Popa pe 26 August 2020, 09:54

Ramane cum am stabilit, gigelule! Ma intrebam de ce il urasc gigistii pe Mircea Lucescu... Mi-am dat seama: Lucescu a spus mereu ca e stelist de mic!!! De aia!!!

In creierul tau redus asa este, numai ca Steaua/FCSB n-ar fi fost niciodata mare cu adevarat fara sa se bata cu adversari de talia lui Mircea Lucescu. Tocmai de-aia e Steaua mare, pentru ca s-a batut si a batut adversari de cel mai inalt nivel, tocmai de-aia Lucescu e respectat de orice iubitor de fotbal din Romania cu scaun la cap, inclusiv de stelisti/fcsbisti, dar tu nu poti intelege asta pentru ca ai probabil o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează