INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL Costel Pantilimon a plecat din Anglia după 8 ani! Omonia Nicosia, noua sa echipă

Articol de - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 12:34

După opt ani în Anglia, Costel Pantilimon, portarul în vârstă de 32 de ani, a acceptat să joace în Cipru, la Omonia Nicosia, împrumutat de Nottingham până la sfârșitul sezonului.

O veste anunțată încă de săptămâna trecută a devenit astăzi oficială. După opt ani în Anglia, la Man. City, Sunderland, Watford și Nottingham Forest, perioadă întreruptă doar de cinci luni în Spania, la Deportivo La Coruña (septembrie 2017 - ianuarie 2018), Costel Pantilimon se transferă în Cipru.

Costel Pantilimon, oficial la Omonia Nicosia

🤝 Pantilimon leaves on loan #NFFC can confirm that goalkeeper Costel Pantilimon has joined Cypriot side AC Omonia on loan for the remainder of the season.

Posted by Nottingham Forest on Thursday, January 30, 2020

OFICIAL Costel Pantilimon a plecat din Anglia după 8 ani! Omonia Nicosia, noua sa echipă


Portarul în vârstă de 32 de ani va juca la Omonia Nicosia până la sfârșitul sezonului, împrumutat cinci luni de Nottingham. „Îi spunem «Bine ai venit» în familia Omonia și îi urăm succes", i-au transmis oficialii verzilor pe site-ul clubului.

Portarul campionatului a ajuns al 3-lea portar la Forest!

Declarat cel mai bun goalkeeper al sezonului trecut în liga secundă engleză, Panti a fost scos din poartă vara trecută de Sabri Lamouchi. De-abia venit la echipă, antrenorul francez l-a considerat al treilea pe lista preferințelor lui. Și nu l-a folosit niciun meci în acest sezon. 

144 de meciuria jucat Pantilimon în toate competițiile la Man. City, Sunderland, Watford și Nottingham Forest

vezi și:

An de vis pentru Liverpool » A învins toate echipele din Premier League! Jurgen Klopp, exuberant: „Mi-aș lăsa copiii cu acești băieți"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pugliesi
pugliesi  •  30 Ianuarie 2020, 13:08

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează