INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Vești proaste din Anglia » Jose Gomes, antrenorul care l-a adus pe George Pușcaș la Reading, a fost demis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 20:04

George Pușcaș (23 de ani, atacant) va fi pregătit de un alt tehnician la Reading, după ce antrenorul Jose Gomes (49 de ani) a fost demis de către clubul din Championship.

„Gomes s-a alăturat clubului la sfârșitul lui decembrie 2018 și a îndepărtat cu succes echipa de amenințarea retrogradării. Cu toate acestea, în urma a doar două victorii din primele 11 partide din sezonul 2019-2020, proprietarul Yongge Dai a luat decizia dificilă de a se despărți de Gomes și de a face o schimbare la nivelul primei echipe. 

Îi mulțumim lui Jose pentru munca depusă în timpul mandatului său și îi dorim mai mult noroc în experiențele sale viitoare.

Clubul nu va face niciun comentariu în acest moment, dar va oferi actualizări ulterioare cât mai curând posibil” - Comunicat oficial FC Reading

Gomes lasă echipa pe locul 22 în Championship, cu doar 8 puncte acumulate după 11 runde.

Managerul lui Reading îl lăudase pe atacantul echipei naționale de-a lungul timpului, chiar dacă nu trecea prin cea mai bună perioadă: „George e un vârf tânăr, talentat, cu foame de goluri. Are un instinct natural pentru a marca”.

De altfel, George Pușcaș a afirmat că alegerea sa a fost bazată și pe faptul că tehnicianul portughez a dorit ca „GP47” să vină la Reading: „Cunosc stilul echipei, am vorbit cu managerul şi ştiu la ce să mă aştept. Am făcut o alegere foarte bună”, spunea Pușcaș la prezentare.

3 goluriîn 11 meciuri oficiale a marcat Pușcaș pentru Reading cu Jose Gomes antrenor

VEZI ȘI:

Platini e liber, i-a expirat suspendarea: „Mă simțeam ca Al Capone. Nu-mi puteam trage un glonț în cap”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează