INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Zlatan Ibrahimovic, mesaj arogant la despărțirea de LA Galaxy: „L-ați vrut pe Zlatan, vi l-am dat pe Zlatan! Acum, înapoi la meciurile de baseball”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 09:06

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, 38 de ani, și-a anunțat plecarea de la LA Galaxy, după două sezoane petrecute în MLS. 

După finalul sezonului din SUA, Zlatan a postat un mesaj în stilul caracteristic prin care își anunța plecarea de la formația LA Galaxy.

Am venit, am văzut, am cucerit! Mulțumesc LA Galaxy pentru că m-ai făcut să mă simt din nou în viață! Pentru fanii lui Galaxy - l-ați vrut pe Zlatan, vi l-am dat pe Zlatan. Cu plăcere! Povestea continuă... Acum, reveniți la meciurile de baseball”, a scris Zlatan Ibrahimovic. 

Venit în martie 2018 de la Manchester United, Zlatan a impresionat, marcând 53 de goluri în 58 de meciuri.  

De-a lungul carierei, Zlatan a jucat la Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy. 

Recent, Zlatan a postat un mesaj enigmatic, legat de o revenire în Spania. (Detalii AICI) Au apărut însă și zvonuri despre revenirea în Serie A, la Bologna. (Detalii AICI)

Citește și: 

Lovitură pentru Pep Guardiola! City a pierdut un jucător pentru meciul cu Chelsea din cauza unei glume pe Twitter 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează