INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DJUGARDEN - CFR CLUJ

DJURGARDEN - CFR CLUJ. Două reveniri importante pentru campioană + Dan Petrescu: „Parcă jucăm cu Celtic sau Rennes”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2020 19:10 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 20:38

CRF Cluj a plecat azi în Suedia, pentru meciul din turul 3 preliminar EL, cu Djurgarden, de joi seară. Dan Petrescu are la dispoziție toți jucătorii de pe lista UEFA, inclusiv pe cei doi internaționali care au lipsit în ultimele partide de campionat din cauza unor accidentări.

  • Djugarden - CFR Cluj se joacă joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport și Look Plus!

Ca niciodată în acest sezon, Dan Petrescu are tot lotul valid pentru meciul de joi seară, din turul 3 preliminar EL, în deplasare, cu suedezii de la Djurgarden. Din delegația care a plecat azi la Stockholm fac parte și sunt apți de joc inclusiv absenții din ultima vreme, internaționalii Ciprian Deac și Alexandru Chipciu. 

Primul suferise o entorsă la națională, în prima repriză a partidei cu Austria, și n-a mai jucat de atunci în campionat. Celălalt a avut o ruptură musculară suferită în prima rundă din Liga 1 și a revenit la antrenamente normale de câteva zile. Deac ar putea fi chiar titular cu nordicii, în timp ce Chipciu are șanse mici să prindă prima formulă, el putând intra însă în partea a doua a jocului. Lipsesc doar Luis Aurelio și Sylla, dar ei nu fac parte din lista UEFA pentru acesată fază.

Toți jucătorii de la CFR Cluj sunt negativi 

Încă o veste bună pentru ardeleni. În urma testelor pentru coronavirus făcute luni, toate rezultatele au fost negative. Jucătorii lui Dan Petrescu vor studia adversarul începând de mâine, până acum tehnicianul evitând să facă analiza adversarului împreună cu echipa. Partida de joi seară va avea loc pe un teren sintetic, ca și în turul 1 preliminar, cu maltezii de la Floriana. 

Înainte de plecare, Dan Petrescu spunea că "parcă jucăm cu Celtic sau cu Rennes, nu văd nicio diferență. Trebuie să facem iar un meci extraordinar ca să câștigăm. Eu cred că favoriți sunt cei de la Djurgarden, fiindcă joacă acasă, joacă pe teren sintetic, plus că au jucători foarte buni. Au 8 care au jucat în naționala Suediei, 3 internaționali norvegieni, doi din Zambia. 

E o echipă puternică, organizată. Avem nevoie și de noroc ca să trecem mai departe. Poate au și accidentați, dar am văzut ultimele 6 meciuri ale lor și niciodată nu au folosit aceeași echipă. E clar că au foarte multe soluții. Campionatul lor e comparabil cu cel al României, iar ca să-l câștigi trebuie să fii o echipă bună. E presiune, trebuie să ne calificăm și sper să reușim".

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Slovan Liberec și Djurgarden, pași greșiți în campionat, înaintea meciurilor cu FCSB și CFR Cluj

Mario Camora, reacție după criticile lui Mirel Rădoi: „Nu pot să mai întorc nimic. Asta e, mergem mai departe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
crownwell
crownwell  •  22 Septembrie 2020, 21:07

macar 7-8 titulari de la cfr sa aiba covid maine la testele oficiale. ar fii de vis. hai dudelange,eliminati pe blatistii de la cfr ati mai reusit lucru asta si acum 2 ani.

100002473541087
Danut Ognean  •  22 Septembrie 2020, 19:51

cfr victorie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează