INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ

EUROPA LEAGUE. EXCLUSIV VIDEO Dan Petrescu, taxat după ce a venit cu regulamentul la conferință: „A fost pus într-o situație jenantă! Citea ceva ce nu mai e actual”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 10:40

Adrian Porumboiu a comentat la GSP LIVE gestul făcut de Dan Petrescu, care după Sevilla - CFR Cluj 0-0, a venit la conferința de presă cu regulamentul în mână și a susținut că golul echipei sale a fost anulat în mod eronat. 

Potrivit fostului arbitru, articolul din care a citit Petrescu este unul mai vechi și cei din staff-ul clujenilor sunt vinovați.

„Îmi pare rău de Dan. Da, e frustrant și cei de la CFR meritau să se califice. Au făcut un joc excelent și au avut motive de supărare. Credeau că au avut un gol anulat în mod eronat. Dar decizia VAR a fost una corectă. Dan a fost pus într-o situație jenantă! El venea cu niște date care nu erau de actualitate! Citea ceva ce nu mai e actual. Trebuia să fie pus la punct cu ultimele precizări stabilite de FIFA și UEFA în legătură cu acțiunea VAR, care se prelungește când e vorba de henț și-n afara careului.

Citește ceva care depășit! Dar nu e vina lui. E vina celor din staff, care l-au dezinformat. Trebuiau să nu-i de hărtii care nu explică decizia. A fost o decizie corectă. Vrem sau nu, adevărul e unul singur. A fost henț!”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE. 

VIDEO » Conferința lui Dan Petrescu după Sevilla - CFR Cluj 

Vezi și: 

VIDEO Dan Petrescu, criză de nervi după Sevilla - CFR Cluj! A venit cu regulamentul la interviu: „Cine îmi dă asta înapoi? Nu se anulează așa un gol! Nu avem nicio șansă la titlu”

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
adyy25
adyy25  •  28 Februarie 2020, 16:48

Danutz credeti ca e stresat ca a aratat ca e penibil? Pai asta face mai mereu, pe banca, in special in campionat. Afara, incearca sa fie domn. Numai ca aseara.....

stelistcivil
stelistcivil  •  28 Februarie 2020, 12:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  28 Februarie 2020, 11:56

Fotbalul este pe goluri nu pe ocazii. Ca aveați așteptări mai mari de la Sevilla sa zdrobească CFR si nu au reușit este cu totul si cu totul altceva iar asta este meritul antrenorului si a jucătorilor dar meritau este doar in mintea comuniștilor atunci când nu te califici dar ai văzut ca au avut o prestație buna. Pasarila ala de Traore este antifotbal iar Omrani un indolent, daia nici nu au reușit in fotbalul mare si sunt văzuți in România ca niște vedete. Si eu mi-aș fi dorit sa se califice chiar cu o greșeală de arbitraj, dar vezi tu cand ieși dupa meciul tur si invoci atât de mult varul si ca c3 echipa ai fi fost tu daca era var in România ca ai fi avut 20 de pct avans... Pun pariu ca Dan Petrescu și-ar fi dorit sa nu joace niciodată cu VAR dacă se califica acum cu o greșeală de arbitraj. Oricum felicitări CFR si lui Dan Petrescu. Au fost atât de contestați pana acum iar acum ii lauda toata lumea. Ipo. Criti la maxim dar ce sa facem. Ne dam cum bate vântul. Si Becali ar putea înțelege odată si odată ca daca il avea pe Petrescu antrenor poate avea șansa să ii faca pe jucătorii aia de zeci de milioane sa joace într-adevăr fotbal si sa aibe rezultate... Pentru ca la onechipa de fotbal trebuie sa ai mana de fier si pe teren si pe bancă, altfel nu funcționează din loja sau de la tv chiar daca stai cu telefonu in mana in timpul meciului. Cel mai greu antrenament este meciul... Au spus-o mulți antrenori... Dar a revenit MM stoica si se vede, fara victorii :))))))) Ce inseamna dze

Vezi toate comentariile (9)
Comentează