INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - ALASHKERT 2-3

FCSB - Alashkert 2-3 // VIDEO Bogdan Andone și-a dat demisia și l-a atacat pe Gigi Becali: „Nu vreau să fiu huiduit pentru deciziile altora”

sursa foto: TV Digi Sport
sursa foto: TV Digi Sport

Articol de - Publicat joi, 01 august 2019 23:56

FCSB - Alashkert 2-3 // Bogdan Andone (44 de ani) și-a anunțat demisia în cadrul conferinței de presă de după returul cu armenii. 

  • Antrenorul FCSB-ului a calificat echipa în turul III preliminar al Europa League, unde o va întâlni pe Mlada Boleslav (Cehia). Dubla manșă se va disputa pe 8 august, acasă, și pe 15 august, în deplasare.

„Nu am vrut să las echipa înaintea unui meci de Europa League. Urma un meci extrem de important pentru toată lumea. Am încercat să îi mențin focusați. Nu mi-e teamă de demitere, pentru că știam că voi demisiona. Meciul de astăzi nu avea nicio relevanță. Am stat doar pentru băieți, pentru că un meci de Europa League era capital.

Nu i-am comunicat patronului, le-am transmis acum în vestiar lui Meme și lui Mache. Colaborare nu există. E echipa patronului, deciziile le ia doar dânsul. Nu vreau să fiu huiduit pentru deciziile altora”, a spus Bogdan Andone, la conferința de presă. 

Bogdan Andone a dat de înțeles că la FCSB nu are libertatea pe care și-o dorește și a râs ironic: „A fost o experiență extraordinară și cu siguranță nu mă voi mai întâlni cu așa ceva”.

Bogdan Andone a fost numit în funcția de antrenor la FCSB la începutul lunii iunie a acestui an, înlocuindu-l pe Mihai Teja, actualul antrenor al celor de la Poli Iași. 

Meciurile lui Bogdan Andone la FCSB

  • FCSB - Milsami 2-0
  • FCSB - Hermannstadt 4-3
  • Milsami - FCSB 1-2
  • Sepsi - FCSB 0-0
  • Alashkert - FCSB 0-3
  • FCSB - FC Botoșani 0-2
  • FCSB - Alashkert 2-3

VEZI ȘI:

FCSB - ALASHKERT 2-3 // Gigi Becali, consternat: „E cel mai rușinos meci din istorie! El nu mai vede în viața lui să joace”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
lucianostelistu
lucianostelistu  •  02 August 2019, 14:42

*** !!! AI SPUS CĂ ACCEPȚI SFATURI DIN LOJĂ ... ACUM CE DRACU MAI DECLARI *** ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  02 August 2019, 10:55
Postat de holland pe 02 August 2019, 10:46

Nu il inteleg pe Becali. De ce nu dă și el un acatist sau o mită să-și ia licența PRO? Ce se mai încurcă cu antrenori pe banca echipei?

Pentru ca fariseul vrea ca la victorii sa se suie el pe Maybach iar la infrangeri sa fie altul vinovat?

holland
holland  •  02 August 2019, 10:46

Nu il inteleg pe Becali. De ce nu dă și el un acatist sau o mită să-și ia licența PRO? Ce se mai încurcă cu antrenori pe banca echipei?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează