INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS

RANGERS. Ianis Hagi, cel mai slab dintre titularii lui Rangers din Europa League! Cum l-au notat scoțienii

Ianis Hagi a dezamăgit în Willem - Rangers // FOTO: Guiver/GettyImages
Ianis Hagi a dezamăgit în Willem - Rangers // FOTO: Guiver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 13:49 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 14:54

Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi pe teren, s-a calificat lejer la Tillburg (4-0 cu Willem) în play-off-ul Ligii Europa, în care o va înfrunta pe Galatasaray, joi, 1 octombrie.

Mijlocașul Ianis Hagi (22 de ani) a fost integralis în echipa lui Steven Gerrard, dar nu și-a pus amprenta pe niciun gol. Acesta s-a evidenția abia în minutul 89 prin oportunitatea de a face 5-0, printr-un șut din interiorul careului. Românul a trimis însă mult peste poartă.

The Scottish Sun i-a acordat în consecință cea mai mică notă dintre titularii oaspeților (6), autorul reușitei de 2-0, Kent (8), fiind desemnat omul meciului. 

Hagi jr. a bifat 10 partide în acest sezon, reușind un gol și patru asisst-uri pentru formația din Scoția

VIDEO Mirel Rădoi are așteptări mari de la Hagi ”Naționala va câștiga meciuri datorită lui Ianis”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Război total la Barcelona! Leo Messi, atac devastator după ce președintele Bartomeu l-a dat afară pe Luis Suarez: „Nu mă mai surprinde nimic!”

Domnul Supercupă: „A luat trofeul și pleacă!” » De cine se desparte Bayern Munchen după victoria cu Sevilla

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
477935505723108
Paolo DiCanio  •  25 Septembrie 2020, 14:52
Postat de popescu222 pe 25 Septembrie 2020, 14:41

Pentru agramatul autor, te rog modifica titlul; e "Cum l-au notat scotienii" (cu doi "i", pentru ca e articulat). Multumesc.

Ai si tu niste pretentii... De la ce sa te astepti de la niste loaze care au trecut prin scoala ca gasca prin apa? PS - si eu le gasesc zeci de greseli pe zi, la alea grave la mai atrag atentia, dar nu zic si ei un "Multumesc!" macar...

popescu222
popescu222  •  25 Septembrie 2020, 14:41

Pentru agramatul autor, te rog modifica titlul; e "Cum l-au notat scotienii" (cu doi "i", pentru ca e articulat). Multumesc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close