INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ, JOI, 22:00

SEVILLA - CFR CLUJ // Julen Lopetegui trage un semnal de alarmă: „Atenție! Ei sunt mai periculoși în deplasare decât pe teren propriu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 14:45

SEVILLA - CFR CLUJ // Julen Lopetegui (53 de ani), tehnicianul spaniolilor, a oferit declarații înainte de returul „16”-imilor de finală din Europa League cu formația clujeană.

  • Returul dintre Sevilla și CFR Cluj este programat joi, 27 februarie, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus. În tur, rezultatul a fost 1-1.

„E un meci de totul sau nimic, suntem foarte nerăbdători. Avem o ambiție foarte mare de a ne califica mai departe. Trebuie să fim pregătiți să facem un meci mare, pentru că CFR ne va pune probleme. Adversarul nostru știe clar cum să joace. 

Știm că ne vom afla în fața unei echipe complete din toate punctele de vedere, care, din punctul meu de vedere, e mai periculoasă în deplasare decât pe propriul teren. CFR a eliminat adversari foarte puternici. Mâine, nu va conta niciun gol marcat în tur. Trebuie să ne câștigăm dreptul de a merge mai departe și trebuie să arătăm cea mai bună versiune a noastră pentru a reuși asta.

Vom încerca să nu fim descurajați dacă vor veni peste noi, să nu cedăm presiunii. Sperăm să fim echilibrați pentru acest meci. Ei au un stil bine definit. Pot juca cu o linie de 5 sau cu una de 4. Știu să se adapteze în funcție de adversar, am văzut deja asta. Noi suntem pregătiți pentru orice”, a declarat Lopetegui, în cadrul unei conferințe de presă. 

„CFR are capacitatea de a ataca și de a se apăra aplicând diverse tactici. A lăsat-o acasă pe Lazio, care e pe locul doi în Italia, la un singur punct de Juventus în clasament.

CFR are jucători foarte buni, mulți dintre ei sunt internaționali, unii au jucat în mai multe campionate, iar antrenorul Dan Petrescu este liderul întregului proiect. Știe foarte clar cum să joace, de-asta au și ieșit campioni în România. E un tip foarte competitiv și experimentat” - Julen Lopetegui, antrenor Sevilla

VIDEO // Match Preview Sevilla - CFR Cluj

VEZI ȘI:

SEVILLA - CFR CLUJ // Joan Jordan, pregătit de partida împotriva campioanei României: „Trofeul Europa League e sinonim cu echipa noastră”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
1635655800026014
Attila Bokor  •  26 Februarie 2020, 22:44
Postat de andrei.f pe 26 Februarie 2020, 17:57

Sevilla a intrat in forma, etapa trecuta a batut cu 3-0 in deplasare. Atentie, vorbim de Primera Divizion. Am o singura intrebare, Sevilla da manita sau se multumeste cu un 3-0 ?

Miine vei vedea surpriza zilei...CFR-ul va cistiga cu 2-1

reteleanu
reteleanu  •  26 Februarie 2020, 18:28

cotele la pariuri arata realitatea. sa speram intr-o minune, dar va fi aproape imposibil. mi-e ca sevilla se va califica printr-un 0-0...

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  26 Februarie 2020, 18:10
Postat de andrei.f pe 26 Februarie 2020, 17:57

Sevilla a intrat in forma, etapa trecuta a batut cu 3-0 in deplasare. Atentie, vorbim de Primera Divizion. Am o singura intrebare, Sevilla da manita sau se multumeste cu un 3-0 ?

Iar CFR a batut pe Craiova, in deplasare. O echipa care a avut victorii pe linie anul asta, cu 10 goluri date in trei meciuri, si cu 30k de oameni la stadion, TOTI fani ai craiovei. A, si CFR venea dupa trei remize la rand - doua albe in campionat, si cea din EL din tur. Hai sa speram macar un pic, eu cred ca CFR va face tot ce trebuie pentru a castiga.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close