INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATALANTA - LIVERPOOL 0-5

Jurgen Klopp, scos din minți de brigada de arbitri din România în Atalanta - Liverpool 0-5 » Ce i-a strigat lui Hațegan înainte de a fi avertizat cu cartonaş galben

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool // foto: Guliver/gettyimages +8   FOTO
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 10:01 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 10:24

Jurgen Klopp (53 de ani), antrenorul lui Liverpool, a primit cartonașul galben din partea arbitrului Ovidiu Hațegan (40) în timpul partidei câștigate de „cormorani” cu Atalanta, 5-0 în Liga Campionilor.

În minutul 73 al meciului din Italia, la scorul de 5-0 pentru Liverpool, Ovidiu Hațegan i-a arătat cartonașul galben lui Klopp, după o tiradă de proteste vehemente ale antrenorului german. Nemulțumit de faptul că echipa sa nu a primit un penalty la un presupus fault asupra lui Curtis Jones, Klopp s-a luat la ceartă mai întâi cu Sebastian Colțescu, arbitrul de rezervă, apoi cu Hațegan.

Jurgen Klopp: „L-am întrebat de ce nu s-a dat penalty!”

Englezii au auzit ce i-a reproșat Klopp „centralului” român: „L-am întrebat pe el (n.red. - arbitrul de rezervă, Sebastian Colțescu) de ce nu s-a dat penalty și nu a știut”, a spus Klopp, potrivit talkSPORT. Hațegan a încercat să îl calmeze pe Klopp și i-a transmis că faza a fost verificată de arbitrii din camera VAR, dar acest lucru nu l-a îmbunat foarte tare pe Klopp.

Hațegan, care în actuala ediție din grupele Ligii a mai condus Dinamo Kiev – Juventus și Atletico Madrid –Salzburg, a fost ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Al patrulea oficial a fost Sebastian Colțescu, în timp ce în camera VAR s-au aflat Juan Martinez Munuera și Isvan Kovacs.

Atalanta - Liverpool. foto: Guliver/Getty Images
Atalanta - Liverpool. foto: Guliver/Getty Images
Atalanta - Liverpool. foto: Guliver/Getty Images
Atalanta - Liverpool. foto: Guliver/Getty Images
Atalanta - Liverpool. foto: Guliver/Getty Images
+4 FOTO

VIDEO. Prima zi a lui Jurgen Klopp la Liverpool

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

ATALANTA - LIVERPOOL 0-5. „Cormorani” descătușați! Noua senzație din atacul lui Klopp, hat-trick în „măcelul” de la Bergamo

Sergio Ramos, imperial cu Inter! A înscris golul #100 pentru Real Madrid + Borna impresionantă atinsă de Casemiro

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
gintonic
gintonic  •  04 Noiembrie 2020, 11:32

Klopp l-a intrebat pe *** de Coltescu iar acesta, ca si Fl. Ciordache, a dat din umeri ! Hategan e mai istet, mai arbitru, dar acest *** Coltescu, ce naibii cauta pe lista arbitrilor FIFA ?!? Mare ti-e gradina, Doamne!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.fixer
the.fixer  •  04 Noiembrie 2020, 11:20

Asta nu e arbitrul pe care il injurau femeile pe la Belfast?

yonkers
yonkers  •  04 Noiembrie 2020, 11:18

Aceeasi faza, petrecuta mai inainte, a fost sanctionata cu fault pentru Atalanta. Klopp I-a reprosat ca nu judeca cu aceeasi unitate masura toate fazele. Rezultatul meciului era deja clar. E vorba de principiu. Hategan s-a facut de ras in Europa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close