INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID 3-0

PSG - REAL MADRID 3-0 // Angel Di Maria, cifre incredibile la PSG: „Nu e nicio surpriză”

FOTO: Reuters // Angel Di Maria, în PSG - Real Madrid 3-0
FOTO: Reuters // Angel Di Maria, în PSG - Real Madrid 3-0

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 10:41

Angel Di Maria (31 de ani) i-a înlocuit cu brio pe marii absenți Neymar, Mbappe și Cavani în PSG - Real Madrid 3-0 și are cifre impresionante: 74 de goluri și 70 de assisturi în 4 ani la Paris. Este al treilea jucător cu „dublă” împotriva Barcelonei și Realului în Liga Campionilor.

Nici Neymar, nici Mbappé, nici Cavani, dar Di María i-a înlocuit pe toți. Când lipsesc starurile, întotdeauna e Ángel, mai ales împotriva marilor echipe din LaLiga. 

Pe 14 februarie 2017, el a fost cel mai bun parizian la 4-0 cu Barcelona pe Parc des Princes. A marcat două goluri atunci, a reușit două și la 3-0 cu Real. Argentinianul este doar al treilea jucător cu „dublă” în fața puterilor Spaniei în Champions League, după Jardel și Șevcenko.

„Angel nu e nicio surpriză”

Chiar dacă niciodată nu a fost apreciat la adevărata valoare, Di María a fost mereu decisiv la PSG. 74 de goluri și 70 de assisturi în patru ani lângă Eiffel, ultimele trei sezoane fiind la înălțime, cu cifre tot mai bune: 29 de goluri influențate în 2016-2017 (14 reușite - 15 assisturi), 33 în 2017-2018 (21-12) și 36 în 2018-2019 (19-17). 
Pentru Thomas Tuchel, „Ángel nu e nicio surpriză. Tot are asemenea meciuri. Calitatea piciorului său stâng este extraordinară”. 

Sud-americanul, 31 de ani, a înscris miercuri două goluri din trei șuturi. Dacă "scărița" din repriza a doua ar fi atins și ea plasa, seara lui ar fi fost perfectă. De 10. 

9 a fost nota primităde Ángel Di María în L'Équipe, cea mai mare la PSG - Real

100 de meciuriare argentinianul în cupele europene, marcând 25 de goluri

„Di María e mereu periculos, decisiv. Dar acum a făcut și un excelent joc defensiv” - Thomas Tuchel, antrenor PSG

VEZI ȘI:

ATLETICO - JUVENTUS 2-2 // Atac odios al fanilor lui Atlético asupra eternului dușman: „Mori, Cristiano!” » Gestul făcut de portughez

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close