INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BENEVENTO - PARMA 2-2

Dennis Man, sub lupa Gazzetta Dello Sport » Ce au scris jurnaliștii italieni despre golul românului din Benevento - Parma 2-2

Dennis Man a reușit primul său gol în Serie A. FOTO: Twitter Parma +19   FOTO
Dennis Man a reușit primul său gol în Serie A. FOTO: Twitter Parma

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 18:33 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 22:48

Dennis Man (22 de ani) a înscris astăzi primul său gol în Serie A, în remiza obținută de Parma în deplasare cu Benevento, scor 2-2.

Gazzetta Dello Sport, una dintre cele mai galonate publicații sportive din Italia, nu a trecut cu vederea voleul izbăvitor al lui Dennis Man. Jurnaliștii italieni au catalogat golul românului drept unul „frumos”.

Gazzetta Dello Sport: „Un gol frumos al lui Man”

„Un carusel emoțional în lupta pentru evitarea retrogradării. Benevento a condus după un gol al lui Glik, apoi Kurtic a egalat. Ioniță a dus scorul la 2-1, iar Man a reușit să marcheze cu puțin timp înainte de fluier final. În repriza a doua, Parma a început să crească în joc și a egalat grație lui Kurtic.

Gagliolo a punctat și el după 17 minute scurse din partea secundă, dar reușita a fost anulată de arbitrul Massa, după consultarea VAR, pentru un offside în care era Gervinho. Cinci minute mai târziu, Ioniță a înscris cu capul pentru Benevento. Totuși, Parma a egalat cu un gol frumos al lui Man, în minutul 88”, au scris cei de la Gazzetta Dello Sport

FOTO Golul lui Dennis Man din Benevento - Parma 2-2

Golul lui Dennis Man cu Benevento:

+15 FOTO

Parma a obținut un punct important în deplasarea cu Benevento (2-2), într-un meci din etapa 29 din Serie A. Dennis Man a fost integralist și a înscris golul prin care Parma a stabilit scorul final. 

Dennis Man a înscris un supergol pentru Parma, primul al său în Serie A și cel care le-a adus un punct vital „cruciaților” în lupta acerbă pentru evitarea retrogradării. În minutul 88, fostul golgeter de la FCSB a restabilit egalitatea printr-un voleu excelent plasat din interiorul careului. 

Man putea reuși „dubla” în prelungiri. Dintr-o poziție ideală, Dennis a trimis cu capul pe lângă poartă. Câteva zeci de secunde mai târziu, Man și coechipierul Conti s-au ciocnit la o fază periculoasă de atac a „cruciaților”. Până să marcheze, Dennis Man a avut o primă repriză mult sub parametrii săi obișnuiți. Finalul de meci l-a salvat însă, când românul a găsit resurse nebănuite și a fost cel mai periculos jucător din echipa lui Roberto D'Aversa.

VIDEO+FOTO Benevento - Parma 2-2 » Dennis Man, primul gol în Serie A, după o execuție spectaculoasă! Mihăilă a intrat pe teren în minutul 77

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
razar99
razar99  •  03 Aprilie 2021, 20:03
Postat de parpalache pe 03 Aprilie 2021, 19:16

„Finalul de joc l-a salvat...”!Dar comentatorul transmisiei de pe GIGI SPORT2 a fost mai exact:„Introducerea lui Mihaila l-a revigorat si pe Man”!

mai degraba echipa a fost revigorata de schimbari. Cred ca mingile ajung mia mult la Gervinhio si Pele..care au fost azi extrem de slabi. Cand a iesit Gervinho si kucka si au intrat Mihaila si Cornelius s-a revigorat tot atacul..alte trasee, mai multa viteza... si implecit faze de poarta si gol.

parpalache
parpalache  •  03 Aprilie 2021, 19:16

„Finalul de joc l-a salvat...”!Dar comentatorul transmisiei de pe GIGI SPORT2 a fost mai exact:„Introducerea lui Mihaila l-a revigorat si pe Man”!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează