INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Cagliari - Lazio 0-2. FOTO + VIDEO » Răzvan Marin a pierdut duelul cu Ștefan Radu! A luat primul galben în Serie A

SERIE A: Cagliari - Lazio, LIVE pe GSP.ro +8   FOTO
SERIE A: Cagliari - Lazio, LIVE pe GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 18:46 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 20:57

Răzvan Marin a fost a doua oară titular la Cagliari și a jucat 70 de minute. A încercat mult, fără să iasă în evidență. Aplaudat de fani la schimbare. Ștefan Radu, integralist și victorios cu Lazio, 2-0 în Sardinia.

Vezi AICI programul etapei #2 din Serie A

E un sezon cu șase jucători români în Serie A. Și, după un duel al "tricolorilor" în prima etapă, Chiricheș - Răzvan Marin la Sassuolo - Cagliari 1-1, și în runda secundă am avut o confruntare a stranierilor noștri. Tot Marin, acum împotriva lui Ștefan Radu, la Cagliari - Lazio 0-2.

+4 FOTO

Încă o dată, Răzvan a fost titular la noua sa echipă și a fost înlocuit în aceeași perioadă a meciului: minutul 76 cu Sassuolo, minutul 70 azi, cu Lazio. A încercat să împingă jocul, legând apărarea de faza ofensivă, dar nu a avut multe realizări. A luat primul cartonaș galben în Serie A, după pauză (51). La schimbare, a fost îmbrățișat de antrenorul Di Francesco și aplaudat de fanii sarzi. La adversari, Radu a fost integralist, jucând sigur.

Lazio a câștigat clar, 2-0, goluri Lazzari (4) și Immobile (74). Omul partidei a fost Marusici, fundașul stânga muntenegrean care a pasat decisiv la ambele reușite biancoceleste.

Cagliari - Lazio 0-2

Vezi AICI statisticile meciului

Echipele de start:

Cagliari (4-1-4-1): Cragno - Farago, Walukiewicz, Klavan, Lykogiannis - Marin - Nandez, Sottil, Rog, Joao Pedro - Simeone 
Antrenor: Di Francesco 

Lazio (3-5-2): Strakosha - Gabarron, Acerbi, Radu - Lazzari, Savic, Leiva, Alberto, Marusic - Immobile, Correa 
Antrenor: Simone Inzaghi

Clasament Serie A

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cracovia - Rakow Czestochowa 2-2 » Cracovia lui Hanca și Râpă a egalat în ultima clipă a prelungirilor

Sergiu Hanca a semnat! Decizia luată de internaționalul român

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  27 Septembrie 2020, 09:58

Un jucator slab care in doua meciuri ale nationalei noastre cele cu Malta, a reusit sa-i faca pe comentatori sa-i pronunte numele accentuat, pentru ca a reusit sa dea toate pasele doar cu maltezii, fiind singurul din nationala noastra care juca la maltezi. In iarna urmeaza sa fie cedat sub forma de imprumut la o alta echipa si mai "capabila"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează