INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

Și neplătit, și amendat! Nicolae Stanciu riscă o sancțiune uriașă după ce a fugit de la Al Ahli

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2019 13:11

Neplătit, Nicolae Stanciu a părăsit cantonamentul lui Al-Ahli, refuzând să mai joace ultimele două meciuri ale sezonului. Dar clubul saudit îl amenință.

Nicolae Stanciu e supărat, dezamăgit, frustrat. Aventura în Arabia Saudită nu e chiar o poveste frumoasă pentru el. Neplătit de patru luni, nu a primit decât prima de instalare de când a semnat cu Al-Ahli, mijlocașul în vârstă de 26 de ani a părăsit clubul din Jeddah și vrea să ceară la FIFA rezilierea contractului, pentru a deveni jucător liber.

Mai ales că, susține presa saudită, „tricolorul” nu este unicul fotbalist la care Al-Ahli are mari datorii. Ar fi mai mulți nemulțumiți care vor să scape de clubul alb-verde.

Numai că, acum, gruparea saudită contraatacă. Dezminte că nu le-a achitat jucătorilor salariile, spunând că „totul e o minciună”. Și îl amenință pe Stanciu cu o amendă uriașă pentru că a plecat de la echipă înainte de sfârșitul sezonului.

Mai avea două meciuri, unul în campionat, joi seară (5-0 cu Al-Ittifaq), și altul luni. Decisiv în grupele Ligii Campionilor Asiei. Dacă învinge acasă în fața lui Pahtakor, depășește formația uzbecă în clasament și se califică în „optimile” competiției.

„Dacă fugi, nu faci altceva decât să îi dai posibilitate clubului să te penalizeze. Ei aşteptau să facă el primul pas, astfel încât să îi taie o parte din salariu” Mirel Rădoi, selecționer U21, la DigiSport

Citește și:

VIDEO Un român iubit! Răzvan Marin, tur de onoare ovaționat la ultimul meci pe arena lui Standard: „Ne vei lipsi, războinicule! Vei fi mereu în inimile noastre”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (14)
263991224379885
James Pond  •  18 Mai 2019, 05:30
Postat de mihai_luchian pe 17 Mai 2019, 20:41

Omul are substanță cenușie în cap cât in nuca seacă...

Asemeni tie materie cenusie, bai "substanta"! Your not exactly a genius either!

433366400808613
Bodoni Andrei  •  17 Mai 2019, 23:04

Nici Arabia nu mai este ce era, de ce să stea băiatul neplatit.? Este sclav pe plantatie, impresarul trebuie să rezolve problema, nu jucătorul!

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Mai 2019, 21:38

Pai cum de fugi tu stancule. De la milioane la semnaura sa aflat ca doar cateva zeci

Vezi toate comentariile (14)
Comentează