INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHAMPIONSHIP

READING // VIDEO+FOTO George Pușcaș, palmă pentru contestatari! Gol SUPERB și assist cu Barnsley

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 18:34

George Pușcaș (23 de ani) a reușit un gol și un assist în meciul Reading - Barnsley 2-0, din etapa a 36-a din Championship.

George Pușcaș a continuat azi forma bună arătată în 2020. După ce înscrisese de trei ori în ultimele 4 etape, atacantul naționalei a înscris din nou în victoria cu Barnsley, 2-0. Fostul jucător al lui Inter Milano a înscris în minutul 60, după ce a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat elegant, cu latul, de la marginea careului.

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Pușcaș

În prealabil, Pușcaș contribuise la primul gol al partidei, reușit în minutul 18 de Meite.

 „E nevoie să producă asemenea meciuri constant” 

Recent, un analist BBC l-a criticat pe internaționalul nostru: „Nu l-am văzut pe Pușcaș la cel mai bun nivel al său suficient de des”.

 „Pușcaș trebuie să joace mai bine", a afirmat Mick Gooding la BBC Radio Berkshire. „În vară, clubul a plătit o mulțime de bani pentru el. A reușit un hat-trick în 10-15 minute cu Wigan, ceea ce a fost fantastic pentru el, și am văzut acel gol incredibil marcat cu Cardiff la startul sezonului. Toți am spus: «Wow, ce fotbalist avem aici!». Dar e nevoie să producă asemenea meciuri constant”. 

+1 FOTO

FOTO: readingfc.co.uk

Vezi și: 

Ianis Hagi, lăsat pe bancă de Steven Gerrard în Cupa Scoției

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
498168010381273
Nicolae Ocolisan  •  29 Februarie 2020, 20:04

Ce contestatari mai ? Doar loazele platite pot contesta ca Puscas este de departe cel mai valoros fotbalist al generatiei sale. Cum poti sa-i compari pe Ianus si pasarel Coman cu el ?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 Februarie 2020, 19:24
Postat de klauz pe 29 Februarie 2020, 19:15

catalin.palcule, si aici iti dai cu parerea??!! si tot gresit...

N-am voie? Ti-e teama ca te iau la nr de comentarii 'nefericite'? Ma scuzi, data viitoare o sa scriu mai bine si numai cu permisiune !

klauz
klauz  •  29 Februarie 2020, 19:15

catalin.palcule, si aici iti dai cu parerea??!! si tot gresit...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează