SPORTURI  »  ALTELE  »  RALIUL DAKA

Tragedie la Raliul Dakar! Pilotul Paulo Goncalves a murit după ce a căzut de pe motocicletă

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 14:14

Pilotul portughez Paulo Goncalves a murit azi în etapa a 7-a Raliului Dakar. 

Motociclistul Paulo Goncalves, 40 de ani, se afla la 13-a participare în Raliul Dakar. Acesta a căzut la kilometrul 276 al celei mai lungi etape din competiție. Când medicii au ajuns la el, în Arabia Saudită, acesta era deja înconștient. 

„Paulo Goncalves, pilotul numărul 8, a fost victima unei căzături la kilometrul 276. Medicii au aterizat cu un elicopter la locul accidentului, dar pilotul era inconștient și suferise un stop cardiorespirator. După mai multe încercări de resuscitare, pilotul a fost dus la spital unde s-a confirmat decesul”, se arată în comunicatul organizatorilor, potrivit Mundo Deportivo. 

Goncalves a debutat în 2006 în Raliul Dakar și a terminat de patru ori în Top 10. Cea mai bună performanță a a fost în 2015, când a terminat pe 2. În această ediție, portughezul era pe locul 46. 

Citește și:

Gary Mclaren, fost inginer al echipei de MotoGP Suzuki, a murit din cauza artificiilor în noaptea de Revelion

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează