SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM București - Team Esbjerg 28-26 » CSM București, salvată de Jelena Grubisici, portarul care se retrage în vară!

Jelena Grubisici, îngerul CSM-ului cu Esbjerg FOTO Raed Krishan +14   FOTO
Jelena Grubisici, îngerul CSM-ului cu Esbjerg FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2021 21:01 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 21:47

Goalkeeper-ul croat a avut nu mai puțin de 17 intervenții salutare și un procentaj de 40 la sută! Deși are ofertă de a rămâne la București, Jelena și-a anunțat retragerea la 34 de ani

Meci senzațional făcut de croata Jelena Grubisici în poarta CSM-ului în disputa de sâmbătă seara în Polivalenta bucureșteană. Goal-keeperul de la CSM a adunat nu mai puțin de 17 parade și a pus din plin umărul la victorie. La final, a primit premiul pentru "jucătoarea meciului".

"E premiul întregii echipe. Apărarea din fața mea și-a făcut treaba. Sunt foarte mândră de toate fetele, au făcut un meci foarte bun", a spus Jelena după meci. "Am jucat foarte bine, mai ales în prima repriză, au mai fost căderi, dar e important că am stat în față până la final. E o victorie extrem de importantă pentru noi", a adăugat goal-keeperul. Din 2015 la București, Jelenei Grubisici i s-a propus prelungirea înțelegerii, din vară, dar a anunțat că nu mai dorește. "Hotărârea e luată. Mă retrag", a spus Grubisici.

Jelena a avut mai multe oferte de a continua, inclusiv de la rivale ale CSM-ului, din campionatul României, de la Krim Ljubljana, dar a rezistat tentației. "E tot ce pot spune. Mă întorc acasă, în Croația!". Grubisici a câștigat Liga Campionilor cu CSM București în 2016, în finala cu Gyor având o prestație de senzație.

CSM București - Team Esbjerg 28-26 » Victorie vitală pentru CSM București în Liga Campionilor

Adi Vasile, deja cu gândul la următorul meci după victoria cu Esbjerg: „Vreau să câștigăm!” » Ce a spus Crina Pintea

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează