SPORTURI  »  TENIS  »  

Darren Cahill, mesaj pentru Daniel Dobre: „Vei fi întotdeauna antrenorul unei campioane de la Wimbledon!”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 11:34

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a cucerit al doilea trofeu de Mare Șlem din carieră, la Wimbledon, având aproape doi sfătuitori. 

Daniel Dobre, omul care se ocupă oficial de pregătirea româncei, a primit felicitări din partea lui Darren Cahill, australianul care a avut o contribuție importantă în succesul Simonei.

„Multe felicitări pentru unul dintre cei mai buni antrenori pe care am ajuns să îi cunosc și, fără îndoială, pentru unul dintre cei mai de treabă oameni. Bravo, Daniel Dobre! Vei fi întotdeauna antrenorul unei campioane de la Wimbledon! Ai facut o treabă foarte bună, prietene. Sper că tu și Simo vă bucurați de reacțiile incredibile de acasă!”, a scris Darren Cahill pe Twitter. 

Respect reciproc între Cahill și Dobre

Imediat după victoria de la Wimbledon, Daniel Dobre a recunoscut meritele australianului Cahill: „Pe de altă parte, l-am avut pe Darren care ne-a ajutat atât de mult şi nu am cuvinte pentru ceea ce a făcut!”. Vezi detalii AICI. 

Vezi și:

CLASAMENT WTA // Simona Halep rămâne pe locul 4! Cum arată top 10 mondial și ce poziții ocupă celelalte jucătoare din România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
lenroc
lenroc  •  22 Iulie 2019, 19:01

E știre la noi că omu are caracter și educație.

518396918348499
Viorica Alexandru  •  22 Iulie 2019, 13:17

Cahill, un domn...Dobre sa inteleaga ce mare serviciu in face Cahilll..?

haxor
haxor  •  22 Iulie 2019, 12:41

A castigat omenia, fairplay-ul si sportul! Respect pentru amandoi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează