SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Irina Begu, eliminată din calificările de la Wimbledon de numărul 509 WTA!

Irina Begu // FOTO: Guliver/Getty Images
Irina Begu // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 19:27

Irina Begu (28 de ani, 114 WTA) are un sezon sub așteptări, iar înfrângerea suferită miercuri întărește această idee. Românca a fost eliminată din calificările competiției la Wimbledon de către franțuzoaica Oceane Dodin (22 de ani, 509 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-8.

A fost o înfrângere dramatică pentru reprezentanta noastră, care a pierdut un decisiv dramatic, scor 6-8, set întins pe durata a fix 60 de minute. 

Irina Begu avea 8 prezențe consecutive pe tabloul principal de la Wimbledon, unde a evoluat neîntrerupt din 2011 încoace. Cel mai bun rezultat a venit în 2015, când a ajuns în turul III.

Vezi și: Novak Djokovic nu e de acord cu modul în care se stabilesc capii de serie la Wimbledon

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  27 Iunie 2019, 11:17

Pacat pentru Irina. Cat a fost in top 50 a mai fost cum a mai fost, dar acum pare incapabila sa opreasca aceasta cadere. I-ar trebui mai multa rautate in joc, mai multa agresivitate, dar la varsta asta e greu sa se mai schimbe. Nu e o surpiza atat de mare ca a batut-o Oceane Dodin, era o mare speranta a francezilor acum cativa ani. Surprinzator e ca ajunsese pe locul 509. Irina e intr-o perioada de cumpana a carierei sale si nu stiu daca mai poate reveni la un nivel cat de cat acceptabil. Pacat, la inaltimea ei putea sa faca mai mult in tenis.

asmodeu
asmodeu  •  27 Iunie 2019, 09:57
Postat de Rè Ùss pe 27 Iunie 2019, 09:40

HAloooo, red buldog, red handicapuleeee, esti vai steaua taaaaaa!!!!! Semeni cu Begu, esti urat si rau....cum poti sa i iei apărarea acestei jucătoare care joacă în bătaie de joc???? Valori, red pisicile, red Elton johnule, esti vai steaua ta...tare mi ar place sa ti dau 2 capace după ceafă (aia de porc, nu de buldog!!)....

Cea mai buna clasare a lui Oceane Dodin a fost locul 46 WTA. A castigat pana acum la cei 22 de ani ai sai numai din premiile din tenis peste un milion de dolari.

ray51
ray51  •  27 Iunie 2019, 09:50

Irinuco, ce se intampla cu tine? Iesiri amoroase in presa de scandal nu vad, de spitalizari nu aud, de necazuri familiale nu s-a scris... Gata, ai ajuns la capatul drumului tau de tenismena???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează