SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep va fi imaginea unui parfum: „M-a cucerit din prima clipă” » Când se lansează produsul și cât ar urma să coste

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 15:38

Simona Halep (28 de ani), a doua jucătoare a lumii, a revenit în țară după înfrângerea dureroasă suferită în semifinale contra Garbinei Muguruza (26 de ani, 16 WTA), scor 6-7 (8), 5-7.  

Parcursul de la Australian Open i-a adus româncei revenirea pe locul 2 în clasamentul WTA, poziție pe care Simona va staționa cel puțin până la turneul de la Dubai, care debutează pe 17 februarie. 

Între timp, Simona Halep s-a decis să puncteze și la capitolul PR. Conform Libertatea, campioana de la Wimbledon 2019 va fi imaginea unui parfum din gama Avon. 

Lansarea oficială urmează să aibă loc joi, iar publicul se va putea bucura de noul produs începând cu luna martie.

Simona Halep va fi imaginea parfumului „Her Story”

„Her Story” este numele ales pentru a reprezenta produsul, care va fi conceput de firma de cosmetice Avon.  

„Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. 

Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”, se arată într-o declarație oferită de Simona Halep presei de la noi. 

Potrivit sursei citate, parfumul va putea fi achiziționat la o sumă care se situează în jurul a 50 de lei.

35,852,794 $a strâns Simona Halep din premii, de-a lungul carierei

Rezumat Simona Halep - Garbine Muguruza

+14 FOTO
  • Sursă foto: Guliver/Getty Images, Reuters

Vezi și: 

ROMÂNIA - RUSIA, FED CUP // VIDEO + FOTO Echipa României e gata pentru duelul cu Rusia: imagini de la antrenamentul de azi + ce spun fetele

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
267890
267890  •  05 Februarie 2020, 06:43

Groaznic.

florinesc
florinesc  •  05 Februarie 2020, 05:02

Stratford-upon-Avon este orașul unde s-a născut Shakespeare. Dacă parfumul e englezesc, atunci poate avea un miros "răcoritor","proaspăt". Dacă miroase așa, îmi iau și eu unul :))

958049947624589
Liviu George Liviu  •  05 Februarie 2020, 02:26

Apa de cur Avon:))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează