Trupul Wanneei Jiracharoenying, o femeie de afaceri în vârstă de 58 de ani, a fost găsit în frigiderul din casa sa. Femeia a dispărut din luna octombrie și a fost găsit abia după ce vecinii s-au plâns de un miros neplăcut care venea din casa ei din Chiang Mai, Tailanda, potrivit The Independent.

HotNews.roFoto: Hotnews

​Jiracharoenying a dispărut după ce a vizitat un templu din apropierea casei. Femeia a fost găsită cu brațele și picioarele legate și cu o pungă de plastic amplasată pe cap.

Autoritățile consideră că șoferul dezvoltatorului imobiliar este implicat. Withun Sitabut, în vârstă de 39 de ani, a fost reperat de camerele de supraveghere în timp ce conducea mașina victimei. În alte imagini bărbatul apare cu un teanc de bancnote în mâini, după ce ar fi extras bani din contul femeii. De altfel, de la moartea lui ​Jiracharoenying, victimei i-au fost retrase din conturile bancare mii de lire sterline.

Poliția îl acuză pe suspect și de faptul că ar fi folosit telefonul victimei pentru a trimite un mesaj unuia dintre prietenii ei, mințindu-l că femeia se află într-o călătorie în Vietnam. Din informațiile pe care le au până acum, autoritățile cred că cei doi s-a întâlnit la templul din apropierea casei femeii.