Prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a invitat-o pe Viorica Dăncilă, într-un mesaj postat pe Facebook, duminică, la Iași, pentru a face în stradă prima dezbatere din campania pentru prezidențiale, după ce liderul PSD l-a acuzat pe liderul USR că nu merge în rândul oamenilor, relatează Mediafax.

Dan BarnaFoto: Facebook/ Dan Barna

„Doamna Dăncilă și-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor. Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău și la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Bunești și Botoșani. De o săptămână bat orașele și comunele Moldovei și stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale. Mâine dimineață vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteți să folosiți elicopterul ca să ajungeți mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să știți”, a scris prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, pe Facebook.

Social-democrații au validat-o în Congresul de sâmbătă pe Viorica Dăncilă drept candidatul PSD la prezidențiale.

În discursul său, Viorica Dăncilă l-a atacat pe Dan Barna, susținând că nu vorbește cu oamenii și că „sădește ură în rândul acestora”.