Candidez pentru Parlamentul României la Vrancea, alături de eroii care l-au eliminat pe baronul roșu Oprisan de la conducerea județului, Ion Ștefan și Cătălin Toma. Mă întorc acasă în Moldova pentru a deschide Vrancea și Moldova pentru investiții și dezvoltare. Candidez la Vrancea pentru a termina ceea ce am început la europaralamentare, prezidențiale și locale: să învingem definitiv baronii PSD care au ținut Vrancea și Moldova 30 de ani fără speranțe la o dezvoltare care să ofere o oportunitate de a reuși in viață pentru fiecare, a anunțat sâmbătă pe Facebook Ionel Dancă.

Ionel DancaFoto: Guvern

Lista PNL Vrancea va fi deschisă, la Camera Deputaților, de ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, iar la Senat, de Raluca Gabriela Ioan.

Înainte de a fi numit șef al Cancelariei Premierului, Ionel Dancă a fost purtător de cuvânt al PNL. Ionel Dancă a fost jurnalist, analist economic, realizator şi moderator TV. El a fost şi coordonator academic al masterului ‘Politici de integrare europeană’ de la Facultatea de Ştiinţe Politice – Departamentul de învăţământ la distanţă din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

În 2013 şi 2014, Dancă a ocupat funcţia de consilier al ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

De asemenea, a fost consilier de stat al prim-ministrului Dacian Cioloş pentru proiecte de dezvoltare economică regională (2016) şi coordonator al Unităţii Guvernamentale de Asistenţă Tehnică (UGAT) pentru proiecte de dezvoltare economică regională integrată în Valea Jiului, Roşia Montană – Munţii Apuseni şi comunităţile marginalizate din Moldova (Vaslui – Iaşi).