x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Bihor: Incendiu la un depozit de deşeuri plastice din Nojorid; populaţia, avertizată prin Ro-Alert

Bihor: Incendiu la un depozit de deşeuri plastice din Nojorid; populaţia, avertizată prin Ro-Alert

15 Iul 2019   •   19:36
Bihor: Incendiu la un depozit de deşeuri plastice din Nojorid; populaţia, avertizată prin Ro-Alert

Un incendiu a izbucnit luni după-amiază la un depozit de deşeuri plastice din comuna Nojorid, situată la circa opt kilometri de Oradea.

Potrivit plutonierului Nandor Ţipţer, reprezentant al biroului de relaţii cu presa al ISU Crişana, ard deşeuri de plastic pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi într-un depozit de mase plastice şi hârtie, cu degajare mare de fum.

"Pentru stingerea incendiului se acţionează cu opt autospeciale de stingere, un echipaj CBRN şi o autoscară cu echipamente specifice. Pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor, la faţa locului se află şi două ambulanţe SMURD. Comanda intervenţiei este preluată la locul incendiului şi coordonată de inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Sorin Caba. A fost emis şi un mesaj prin sistemul de avertizare Ro-Alert, pentru ca oamenii din Nojorid să ia măsurile specifice, pentru că este degajare mare de fum, să nu iasă din case. Vântul îşi schimbă direcţia şi să fie protejaţi", a declarat, pentru AGERPRES, Nandor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bihor incendiu