x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr înarmat cu cuţite, arestat după ce a hărţuit două adolescente, în Botoșani

Tânăr înarmat cu cuţite, arestat după ce a hărţuit două adolescente, în Botoșani

02 Noi 2019   •   16:00
Tânăr înarmat cu cuţite, arestat după ce a hărţuit două adolescente, în Botoșani

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Botoşani a fost arestat preventiv după ce a urmărit două adolescente şi ar fi ameninţat un al adolescent chemat în sprijinul acestora, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.


Potrivit sursei citate, în momentul în care a urmărit cele două fete, de 18 şi, respectiv, 15 ani, tânărul avea asupra sa şi două cuţite.

Iniţial, faţă de bărbat a fost dispusă măsura controlului judiciar, dar, ca urmare a încălcării acesteia, oamenii legii au cerut instanţei arestarea preventivă.

Tânărul din localitatea Avrămeni este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 15 octombrie acesta a urmărit două tinere de 18, respectiv 15 ani din municipiul Botoşani şi ulterior a adresat ameninţări cu acte de violenţă unui minor de 17 ani, chemat în ajutor de acestea. În momentul comiterii faptei, tânărul de 27 de ani avea asupra sa două cuţite. În perioada în care acesta s-a aflat sub măsura controlului judiciar, a fost monitorizat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale- Biroul Supravegheri Judiciare, care au stabilit faptul că bărbatul a încălcat, cu rea-credinţă, obligaţiile prevăzute de lege, motiv pentru care au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani", susţine oficialul Poliţiei din Botoşani. AGERPRES

×