x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un deţinut de la Penitenciarul Aiud, găsit spânzurat în baie

Un deţinut de la Penitenciarul Aiud, găsit spânzurat în baie

08 Mar 2020   •   15:30
Un deţinut de la Penitenciarul Aiud, găsit spânzurat în baie

Un deținut de la Penitenciarul Aiud, județul Alba, a fost descoperit spânzurat, duminică, în baia camerei de deținere de către un coleg de celulă, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Aiud, Adelina Popescu, pentru corespondentul MEDIAFAX.

Echipele medicale ale penitenciarului au efectuat manevre de resuscitare, dar la final a fost declarat decesul deținutului.

„Duminică a fost constatat actul de suicid al unui deținut încarcerat în Penitenciarul Aiud, acesta fiind găsit spânzurat în baia camerei de deținere de către un coleg. S-a intervenit de către personalul medical al unității și s-au aplicat manevre de resuscitare, concomitent cu apelarea numărului 112. În penitenciar s-au prezentat două echipaje SMURD dar, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul deținutului. În acest caz a fost informat judecătorul de supraveghere, Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, familia persoanei decedate și Administrația Națională a Penitenciarelor", a spus Popescu.

Aceasta nu a putut furniza date legate de vârsta deținutului care s-a sinucis și nici privind pedeapsa pe care o ispășea în Penitenciarul Aiud, fiind vorba de informații confidențiale.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: detinut spanzurat baie Aiud